Published In: Aparitii in presa Created Date: 2016-08-29 Write By: Ovidiu Hits: 1808

A craite, urzici, usturoi, busuioc si cimbru! Asa miros pesticidele lui Ovidiu de la Legume de Tara! Nici urma de chimicale! Rosiile lui au gust de copilarie! Sunt atat de bune, incat am facut un popas, in drumul nostru spre redactie, sa ne bucuram de ele  multumim!!" - Noi va multumim voua, oameni dragi de la Tinerete fara batranete, emisiunea noastra de suflet de pe Digi24, pentru fiecare vizita pe care ne-o faceti. Si va multumim Cristina pentru imaginile de la "locul faptei".

Inregistrarea emisiunii o puteti urmari aici, incepand cu minutul 05.40

Multumim Cristina pentru imagini, abia asteptam emisiunea de duminica, 4 septembrie 2016, de la 10.30 - Tinerete fara batranete, Digi24

Am discutat despre pesticide si despre variantele bio de a combate daunatorii. Nu sunt la fel de eficiente ca cele chimice, dar sunt sanatoase. Drept urmare rosiile si celelalte legume din solar din acest an sunt invadate de o omida tare urata si necrutatoare. Tratamentele sunt folosite preventiv si ne ajuta sa limitam pagubele produse de insecte. Plantam craite pentru a indeparta coropisnitele, tratam cu insecticide pe baza de urzica sau cu ceaiuri din usturoi, piper si scortisoara.

 

 

foto credit: Cristina, Digi24, Tinerete fara batranete