Despre noi

 LegumeDeTara este o mică afacere de familie înființată acum 8 ani în localitatea Albota, judetul Argeș la doar cațiva kilometri de Pitești. Cultivăm legume așa cum ne-au învățat părinții și bunicii noștri, fără îngrășăminte chimice sau pesticide. Le oferim dragoste, apă și... grijă zilnică. Ele ne oferă în schimb hrană sănătoasă pentru noi și pentru clienții noștri. Pentru dezvoltarea lor armonioasă folosim doar îngrasamant natural de la animale (mranita) sau macerate din plante (urzică, usturoi, ardei iute).

Legumele noastre variază în funcție de sezon, de la ceapă și salată verde, la roșii, castraveți și gogoșari. Încercăm cu fiecare sezon să ne diversificăm gama de legume și mai ales să redescoperim soiurile românești. Din surplusul de legume de peste vară în toamna pregătim conserve delicioase. Celebră este deja zacusca mamei Geta.

Începând cu 2017 alături de legume în ograda noastră creștem și pui de carne într-un ritm lent, cu mâncare sănatoasă, dar și găini ce ne dau ouă cu gălbenuș galben și gustos. 

Alături de proiectul nostru am atras și alte familii și împreună cu acestea vă putem oferi un sortiment mai mare de produse tradiționale pregătite ca acasă: brânză și cașcaval, unt sau smântână, fursecuri și paine cu maia, tăieței de casă, mezeluri fără E-uri, uleiuri presate la rece, fructe românești de sezon. Am decis să facem acest lucru, la cererea clienților nostri, clienți ce își doreau să pună pe masă produse din surse verificate și cunoscute. Și vă asigurăm că verificăm fiecare produs în parte, le testăm, le consumăm în familie și recomandăm doar produsele ce au trecut testul mesei noastre. De ce? Pentru că noi suntem primii clienți și abia apoi dumneavostră. 

In viitor vom adauga și alți producători în băcănia noastră online, pe măsura ce îi descoperim și ne câstigă încrederea. Nu vom alege nicioadată să aducem un produs nou, doar de dragul de a ne lărgi gama de produse.

De 2 ani avem si magazin de desfacare. Il gasiti pe googlemaps Bacania cu povesti sau la adresa Anton Pann 64 B, Voluntari, Ilfov

Vă așteptăm cu drag să ne cunoaștem!
părinții Geta și Costel, copii Ovidiu, Daniel și Valentina și nepoții 

 

Despre noi puteți afla și citind  articole de pe blog cu apariții în presă.