Termeni si conditii

 Site-ul www.legumedetara.ro, numit in continuare LEGUMEDETARA.RO, este proprietatea SC GREENSPIRE SRL, fima inregistrata in Albota, Str. Morlovani, nr. 361,  cu datele de identificare CUI: 31231293, J03/206/2013, numita in continuare GREENSPIRE. Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii. 
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC GREENSPIRE SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina. GREENSPIRE garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul LEGUMEDETARA.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei GREENSPIRE fara acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legatura web - link - catre LEGUMEDETARA.RO este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru GREENSPIRE sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.
 
1. Dreptul de autor al GREENSPIRE asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului LEGUMEDETARA.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea GREENSPIRE si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul GREENSPIRE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului LEGUMEDETARA.RO numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail office@legumedetara.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0721957193
2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul LEGUMEDETARA.RO. Politica de preturi
 
GREENSPIRE isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Legumele comercializate prin intermediul LEGUMEDETARA.RO sunt produse de catre GREENSPIRE in localitatea Albota. Celelalte produse sunt achizitionate de la terti si supuse revanzarii. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv GREENSPIRE isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta. 
 
Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile prezentate nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari GREENSPIRE in momentul confirmarii comenzii drept comanda ferma.
 
Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc.).
 .
 
3. Modalitati de plata disponibile 
 
Plata produselor comandate de pe site-ul LEGUMEDETARA.RO se poate efectua in urmatoarele moduri:
- ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct persoanei care va livra coletul;
- transfer bancar in ziua livrarii, prin ordin de plata in contul SC GREENSPIRE SRL, IBAN RO65INGB0000999903402598, deschis la ING Bank. Garantam returnarea 100% a platii, daca te vei fi razgandit inainte de a trimite comanda; Produsele vor fi livrate dupa confirmarea platii. 
- plata online prin link de plata prin intermediu Netopia mobil payments in ziua livrarii
- REVOLUT la 0721957193 in ziua livrarii
Mesajul cu suma finala de plata va fi trimis prin sms sau email conform optiunii de plata aleasa doar in ziua livrarii dupa emiterea facturii fiscale. Deoarece in magazin avem si produsele cu greutate variabila suma finala de plata poate diferi fata de suma mentionata la finalizarea comenzii. 
4. Livrarea produselor  
Livrări  în București: marți și joi începând cu ora 8.00 până la ultima livrare.
Livrăm gratuit în București (la domiciliu ori la birou) comenzile de minim 180 de lei. 
Costurile de transport pentru livrări mai mici de 230 lei sunt:
- comenzi între 1-99 lei : 25 lei/livrare
- comenzi  între 101 - 180 lei: 15 lei/livrare
- comenzi între 180-230 lei: 10 lei/livrare
- comenzi peste 230 lei: 0 lei/livrare
Oferim bonusuri pentru clienți fideli astfel:
- pentru comenzi cumulate de minim 800 lei realizate în ultime 8 săptămâni primiți automat o reducere de 5 lei a costului de livrare
Vom livra atât prin mașină proprie in Bucuresti si Pitesti cât și prin curier rapid in tara.. Vă vom contacta cu o zi înainte de livrare  pentru a vă anunța întervalul în care transportul va ajunge la dumneavoastră. 
În momentul în care trimiteți comanda, vă rugăm să ne menționați dacă aveți un interval preferat de livrare. Ne vom strădui să ținem cont de acel interval dorit în momentul în care stabilim traseul sau vom găsi o metodă de a livra cât mai convenabilă de ambele părți.
Livrări în Pitești 
Vom stabili de comun acord o zi de livrare, cel mai probabil in zilele de joi si vineri. Cei care doresc să își culeagă singuri legumele și verdeturile sunt bineveniți la noi în gradină. Vă rugăm să ne contactati în prealabil pentru a fi acasă.  Livrăm în Pitești în aceleași condiții ca pentru București.  Pentru ridicarea legumelor și verdețurilor de la noi din grădină oferim bonusuri, însă rugămintea este de a ne trimite comenzile în avans online ca să vă putem confirma disponibilitatea produselor :). 
Livrări în țară
Livrările se vor efectua prin Fan Courier, iar costul livrării este de 30lei + 1 leu/kg pentru coletele ce depășesc 3 kg. Prețul livrării este calculat la finalul plasării comenzii. 
 
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate si sa achite comanda in avans. 
 
Pentru a preintampina astfel de situatii, te rugam sa mentionezi in campul "OBSERVATII" din formularul de comanda, intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii nostri vor incerca sa tina cont de aceasta preferinta. 
 
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. 
 
GREENSPIRE isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de GREENSPIRE care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
 
5. Promotii si concursuri
 
GREENSPIRE stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
    
 
6. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
 
Site-ul LEGUMEDETARA.RO este gazduit de serverele unei terte firme. GREENSPIRE nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. GREENSPIRE nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului LEGUMEDETARA.RO.
 
7. Abonarea si dezabonarea la newsletter
 
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului LEGUMEDETARA.RO este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.
 
Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. GREENSPIRE detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
 
Abonatii newsletter-ului LEGUMEDETARA.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului LEGUMEDETARA.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, GREENSPIRE nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.
8. Politica de confidentialitate
Pentru a citi politica de confidentialitate si protectia datelor va rugam sa dati click aici 
9. Dispozitii finale
 
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe LEGUMEDETARA.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.  In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului LEGUMEDETARA.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
 
13. Date de identificare firma 
SC GREENSPIRE SRL
CUI: 31231293
J: J3/206/2013
Adresa: str. Morlovani, nr 361, localitatea Albota, Judetul Arges
Cont RO91RZBR0000060022837890
Banca:Raiffeisen Bank
Capital social: 200 lei