Protecția datelor - Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate - Protecția datelor

Site-ul www.legumedetara.ro, numit in continuare LEGUMEDETARA.RO, este proprietatea SC GREENSPIRE SRL, fima inregistrata in Albota, Str. Morlovani, nr. 361,  cu datele de identificare CUI: 31231293, J03/206/2013, numita in continuare GreenSpire.

 Informațiile de mai jos reprezintă politica de confidențialitate a companiei GreenSpire legată de datele dumneavoastră cu caracter personal: nume, prenume, adresă, telefon, email. 

GreenSpire garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către GreenSpire pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții sau pentru a emite facturi pentru plățile realizate prin transfer bancar. etc. Datele vor fi stocate pe  pe termen de 5 ani pentru evidențele contabile și vor fi șterse la solicitarea utilizatorului. Prin creea unui cont veți primi doar notificări legate de comanda dumneavoastră ( actualizare status comandă, notificare privind punctele de fidelitate acumulate).

Pentru a putea fi la curent cu noutățile noastre, oferte promoționale ori evenimente viitoare vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru prin acesarea următorului  link  http://eepurl.com/dvYIGb .

Te poți răzgândi oricând și  poți solicita în mod gratuit ștergerea datelor de contact din baza de date apăsând butonul ” dezabonare” sau  ”unsubscribe” , buton ce se află în josul paginii fiecărui email primit de la noi, ștergându-ți contul creat pe legumedetara.ro sau contactându-ne la office@legumedetara.ro.


GreenSpire se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct si anume mailchimp.com, operator cu ajutorul căruia sunt trimise nesletterele la adresele pentru care am primit acordul.  Datele personale vor putea fi, însă, transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorităț în drept sa efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

 
Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul legumedetara.ro sunt transmise pe cale electronică, GreenSpire nu poate fi făcută răspunzatoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, GreenSpire va lua toate măsurile și va pune la dispozitie toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.
 
Informațiile furnizate către GreenSpire sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului GreenSpire, abonarea la newsletter etc), conform legilor în vigoare.
 
GreenSpire nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidentialitatea contului și parolei sale.