Aparitii in presa

Rss
Published In: Aparitii in presa Hits: 242 Write By: valle
La multi ani! Sa aveti un inceput de an plin de bucurii si cu sanatate din belsug!
Noi ne-am odihnit si am petrecut timp pretios cu cei dragi, ceea ce speram ca ati reusit si voi. 

Din 9 ianuarie vom reveni cu livarile obisnuite, dar si cu planuri mari pentru 2024. Speram sa reusim sa le realizam pe toate :). 
Published In: Aparitii in presa Hits: 2942 Write By: Ovidiu

A craite, urzici, usturoi, busuioc si cimbru! Asa miros pesticidele lui Ovidiu de la Legume de Tara! Nici urma de chimicale! Rosiile lui au gust de copilarie! Sunt atat de bune, incat am facut un popas, in drumul nostru spre redactie, sa ne bucuram de ele  multumim!!" - Noi va multumim voua, oameni dragi de la Tinerete fara batranete, emisiunea noastra de suflet de pe Digi24, pentru fiecare vizita pe care ne-o faceti. Si va multumim Cristina pentru imaginile de la "locul faptei".

Published In: Aparitii in presa Hits: 2540 Write By: valle
Obișnuiți să privim critic mai ales către palierele de sus ale piramidei alimentare corecte,ne preocupă să consumăm carne provenită de la pui fericiți, ouă provenite de la păsări fericite. Dar de ce nu ne-am îngrijora mai mult în legătură cu legumele, să pornim dela baza piramidei și poate chiar de mai jos,de la pământul din care își trag seva toate plantele? Să faci azi agricultură ecologică este un act de curaj, ai nevoie de hotărâre și de convingeri puternice, de respect pentru pământ și pentru plante. Iar doamna Valentina Ioniță din București le-a avut pe toate când și-a început drumul, iar cu cât a făcut mai mulți pași pe calea aleasă, cu atât s-a convins că face un lucru bun, cu implicații benefice semenilor și planetei.
Published In: Aparitii in presa Hits: 3302 Write By: Ovidiu

Totul a inceput cu o initiativa frumoasa a GeenPeace Romania : www.stiucemananc.org/ro. Le-am trimis un mesaj, caci vroiam sa ne alaturam si noi campaniei lor. Ne-a incurajat sa le scriem un mic articol. Articolul a aparut aiciApoi a urmat invitatia de a sarbatori pe 16 octombrie 2015 alaturi de GreenPeace si alti producatori locali de legume bio din Romania  Ziua Internationala a Alimentatiei Sanatoase. Am imbratisat cu drag invitatia ce a expune produsele noastre in Gradina Dianei 4, dar si  de a participa la dezbaterea legata de agricultura bio, ca reprezentanti ai producatorilor locali. Si cum lucrurile bune se leaga natural intre ele, imediat dupa dezbatere cei de la GreenPeace m-au intrebat daca as dori sa merg in studioul emisiunii "Ora de stiri" de la TVR2. 

Published In: Aparitii in presa Hits: 2275 Write By: Ovidiu

Saptamana trecuta am primit cu drag in vizita echipa de la Digi24. Duminica am fost alaturi de alte mamici cu initiativa intr-un reportaj al emisiunii Tinerete fara Batrane. Va invitam sa ne cunoasteti!