Published In: Retete cu legume Created Date: 2015-08-23 Write By: valle Hits: 1261

In Albota pregatirile pentru livrarile de sambata sunt in toi. In Bucuresti la Camera de zi (www.cameradezi.ro), am pornit cuptoarele sa coacem cozonaci, poale'n brau si saratele. A framantat cozonacul si alasat aluatul la dospit in tihna.  Intre timp, ca sa nu stea cuptorul degeaba i-am dat de lucru. Am spalat un pachet de frunze de kale, le-am uscat cu un propos de hartie,

 le-am rupt nervurile si apoi le-am uns cu o lingura de ulei de masline. Le-am asezat intr-un singur strat in tava aragazului tapetata cu hartie de cop . Am presarat sare de mare si gata. Am bagat minunatul verde in cuptorul incins in prealabil la 150 grade C pentru 20 min. Iata ce a iesit!

   

 

Puteti presara dupa gust boia dulce sau cascaval ras sau orice aroma va este pe plac.

Daca doriti kale le puteti comanda de aici: www.legumedetara.ro