Retete cu legume

Rss
Published In: Retete cu legume Hits: 49 Write By: valle

Iată cum să pregătiți o cină rapidă pentru copii mofturoși!

29 Aug 2015

Camara cu bunatati!

Published In: Retete cu legume Hits: 1337 Write By: valle

Am folosit legumele noastre si fructe sanatoase, am pastrat retetele traditionale si am umplut camara cu borcane si borcanele. Hai sa arunci si tu o privire pe rafturile noastre.

23 Aug 2015

Cipsuri din Kale

Published In: Retete cu legume Hits: 729 Write By: valle

In Albota pregatirile pentru livrarile de sambata sunt in toi. In Bucuresti la Camera de zi (www.cameradezi.ro), am pornit cuptoarele sa coacem cozonaci, poale'n brau si saratele. A framantat cozonacul si alasat aluatul la dospit in tihna.  Intre timp, ca sa nu stea cuptorul degeaba i-am dat de lucru. Am spalat un pachet de frunze de kale, le-am uscat cu un propos de hartie,

Published In: Retete cu legume Hits: 1418 Write By: valle

Castravetii murati de vara sunt  preferatii nostri. Sunt gata in 3-4 zile de stat in tihna la soare. Mancam castravetii, dar consumam cu mare placere si saramura rezultata.  Reteta este simpla. Luam un borcan de 3 litri si 2 kg de castraveti.. Crestam castravetii in fiecare parte si ii asezam in borcan.

 

18 May 2015

Flori de mai

Published In: Retete cu legume Hits: 903 Write By: Ovidiu

Luna mai este luna florilor la noi in gradina. Mai mari sau mai mici, parfumate sau roditoare, fiecare floare isi are rostul ei. Sa ne bucure vederea sau sa parfumeze gradina, sa se transforme in siropuri ori dulceturi delicate, sa rodeasca legume sanatoase. 

Saptamana trecuta a inflorit bujorul. Cel alb a fost fost primul sosit in gradina. Delicat si elegant, a ramas acolo unde ii este locul.