Retete cu legume

Rss
Published In: Retete cu legume Hits: 770 Write By: valle

O dată sau de 2 ori pe lună prânzul de dumnică înseamnă ....pizza! O gătim acasă, din ingrediente naturale ce le recomandăm mereu și altor familii. 

Published In: Retete cu legume Hits: 4433 Write By: valle

Iată cum să pregătiți o cină rapidă pentru copii mofturoși!

29 Aug 2015

Camara cu bunatati!

Published In: Retete cu legume Hits: 2134 Write By: valle

Am folosit legumele noastre si fructe sanatoase, am pastrat retetele traditionale si am umplut camara cu borcane si borcanele. Hai sa arunci si tu o privire pe rafturile noastre.

23 Aug 2015

Cipsuri din Kale

Published In: Retete cu legume Hits: 1199 Write By: valle

In Albota pregatirile pentru livrarile de sambata sunt in toi. In Bucuresti la Camera de zi (www.cameradezi.ro), am pornit cuptoarele sa coacem cozonaci, poale'n brau si saratele. A framantat cozonacul si alasat aluatul la dospit in tihna.  Intre timp, ca sa nu stea cuptorul degeaba i-am dat de lucru. Am spalat un pachet de frunze de kale, le-am uscat cu un propos de hartie,

Published In: Retete cu legume Hits: 2500 Write By: valle

Castravetii murati de vara sunt  preferatii nostri. Sunt gata in 3-4 zile de stat in tihna la soare. Mancam castravetii, dar consumam cu mare placere si saramura rezultata.  Reteta este simpla. Luam un borcan de 3 litri si 2 kg de castraveti.. Crestam castravetii in fiecare parte si ii asezam in borcan.