Ingrediente:
-
2
cepe mari
-
1
ardei gras
-
3
linguri ulei
-
½ kg carne de porc ( pulpa sau spata)
-
½ kg castraveti
murati
-
2
linguri bulion sau 1 rosie mare decojita si data pe razatoare ori tocata in
robot
-
sare,
piper, verdeata
Mod de preparare
Se calesc putin
ceapa si ardeiul in cateva linguri de ulei. Apoi se adauga carnea taiata
cubulete. Carnea se caleste si ea pana capata o culoare albicioasa. Se adauga apa
pana se acopera carnea si apoi se pun bulionul, sarea si piperul dupa gust. Se da pe foc pana cand
carnea este suficient de fiarta.
Intre timp castravetii
se taia feliute si se pun la fiert in apa 5-10 min pentru a scoate acreala din
ei. Apoi se adauga si ei in mancare si se fierb impreuna cu restul
ingredientelor inca 10 min.
La final se adauga verdeata dupa gust.
daca nu aveti timp sa o pregatiti o puteti comanda de la noi de aici!