POVESTEA Fermei
Ne numim Ferma Nealcosa, suntem din Seini, din frumosul si pitorescul Maramures, si prin intermediul Micul Gurmand producem si distribuim produse traditionale romanesti.
Preparatele noastre din carne sunt naturale, fara conservanti, fara aditivi alimentari, sunt exact asa cum se produc la tara, dupa tehnici si secrete mostenite de la bunicii nostri si tot asa, la randul, din multe generatii trecute. Sacrificatul porcului, parjolitul cu paie, transarea si bineinteles, palincuta, sunt traditii adanc inradacinate din preajma sarbatorilor de iarna, iar pentru noi este un standard. Mirodeniile, un amestec esential, "furat" de la cei batrani, sarea pura si fumul, sunt singurele ingrediente si metode de prezervare utilizate, ceea ce confera produselor o aroma si o mireasma placuta, familiara, puternica, "de la tara".
Gama de produse Ferma Nealcosa cuprinde practic tot ce se poate prepara din carnea de porc: carnati, salam, muschiulet, cotlet, ceafa, piept ardelenesc, sunca, slanina, jumari, toba, caltabos si multe altele. De asemenea, catalogul de produse cuprinde si cele din pasare (pui, rata, gasca, curcan, bibilica), din care folosim pentru productie in special pieptul si pulpele. Se remarca parizerul de pasare, produs total diferit fata de cel produs in cantitati industriale. Faurim si produse premium, maturate pana la 2 luni, cu o "durata de viata" de pana la 3 luni. Asadar, la noi primeaza calitatea si nu cantitatea, preferam sa producem in cantitati mai mici, inalt calitativ, nu adaugam aditivi care sa le faca fortat mai aspectuoase si cu viata mai lunga la raft.
Carnurile folosite la prepararea produselor noastre este de provenienta mixta, din gospodaria proprie, respectiv un abator local. Asadar, afacerea noastra este una micuta, de familie, dar serioasa, asadar, daca noi ne hranim copiii cu produsele noastre, atunci puteti avea si dvoastra cea mai mare incredere.
Lista de produse o gasiti aici!