Partenerii nostri

Rss
Published In: Partenerii nostri Hits: 126 Write By: valle

Ieri, 28 mai 2018 am primit vizita unui grup entuziast de copii, cu sprijinul voluntarilor de la Ajungem MARI. Felicitări pentru toate proiectele pe care le desfașurați! Vă așteptăm oricâd cu drag.

Dacă doriți să veniți și voi într-un grup organizat de la grădiniță sau de la școală, ori pur și simplu cu prietenii, va rugăm să ne dați de veste. Putem organiza ateliere, vizite în grădină și chiar picnicuri în poiana de lână grădina noastră. 

Published In: Partenerii nostri Hits: 100 Write By: valle

Abia sosiți de pe meleaguri hunedorene: Lașcă (Tăieței de casă) de la Buna Romanița pregătiți doar cu faină și ouă din gospodaria proprie. Tăiețeii sunt atestați ca "produs tradițional".
De astăzi îi puteți comanda de aici: http://legumedetara.ro/de-la-buna-romanita

Published In: Partenerii nostri Hits: 1024 Write By: Ovidiu

Anul acesta, în Albota a nins într-un moment nepotrivit pentru vița de vie. De aceea recolta de struguri este foarte mică, iar must vom avea doar saptamâna viitoare miercuri și sâmbătă în stoc limitat. Vă invităm la un pahar de must, din struguri netropiți, fără adaos de apă sau zahăr alături de care sa savurați unul dintre minunatele produse românești adaugate de curând în pravalia noastră.

Published In: Partenerii nostri Hits: 382 Write By: valle

De 2 saptamani am testat si am tot testat preparatele din carne de la Ferma Nealcosa. Ne-au impresionat prin calitate, dar si prin metoda de ambalare si livrare, asa ca de curand le avem disponibile pe www.legumedetara.ro . Pentru ca ei isi spun povestea cel mai bine, i-am lasat sa se prezinte. Noi va invitam sa cititi randurile urmatoare si sa le coamandati produsele: sunt facute din pasiune dupa retete de familie.

Published In: Partenerii nostri Hits: 1460 Write By: Ovidiu

Am inceput o colaborare frumoase. Vom aduce uleiuri presate la rece tocmai din Maramures, de la o familie ce isi face treaba cu pasiune si cu mandria lucrului bine facut.  Va propunem sa cititi mai departe povestea lor si a uleiurilor produse in Somcuta.