Partenerii nostri

Rss
Published In: Partenerii nostri Hits: 835 Write By: valle

Întâi am cunoscut-o pe doamna Geta, care m-a impresionat cu pasiunea dumneaei pentru tăieței de casă. Apoi doamna Geta mi-a prezentat-o pe Bianca și am decis că putem mânca în sfârșit salam și parizer, ca sunt făcute doar din carne gustoasă. Acum Bianca mi l-a prezentat pe Daniel, un tânăr entuziast pasionat de prelucrarea laptelui. 


07 Sep 2018

O colaborare bio!

Published In: Partenerii nostri Hits: 1492 Write By: valle

Din ce în ce mai muți oameni au devenit conștienâi că produsele bio nu sunt un moft, ci un ajutor atunci când vrei să stai cât mai departe posibil de medicamente și spitale. De 5 ani cultivăm legume românești, fără a folosi chimicale. În această toamnă vom face și primul pas în vederea obținerii certificării bio. Pentru că oricum în acest moment nu avem capacitatea de a produce mai multe legume, am început să căutăm mici producători de legume bio. 

Published In: Partenerii nostri Hits: 619 Write By: valle

Ieri, 28 mai 2018 am primit vizita unui grup entuziast de copii, cu sprijinul voluntarilor de la Ajungem MARI. Felicitări pentru toate proiectele pe care le desfașurați! Vă așteptăm oricâd cu drag.

Dacă doriți să veniți și voi într-un grup organizat de la grădiniță sau de la școală, ori pur și simplu cu prietenii, va rugăm să ne dați de veste. Putem organiza ateliere, vizite în grădină și chiar picnicuri în poiana de lână grădina noastră. 

Published In: Partenerii nostri Hits: 862 Write By: valle

Abia sosiți de pe meleaguri hunedorene: Lașcă (Tăieței de casă) de la Buna Romanița pregătiți doar cu faină și ouă din gospodaria proprie. Tăiețeii sunt atestați ca "produs tradițional".
De astăzi îi puteți comanda de aici: http://legumedetara.ro/de-la-buna-romanita

Published In: Partenerii nostri Hits: 3711 Write By: Ovidiu

Anul acesta, în Albota a nins într-un moment nepotrivit pentru vița de vie. De aceea recolta de struguri este foarte mică, iar must vom avea doar saptamâna viitoare miercuri și sâmbătă în stoc limitat. Vă invităm la un pahar de must, din struguri netropiți, fără adaos de apă sau zahăr alături de care sa savurați unul dintre minunatele produse românești adaugate de curând în pravalia noastră.