Partenerii nostri

Rss
04 Feb 2024

Branzeturi Liesti

Published In: Partenerii nostri Hits: 0 Write By: bacanie
Dragii nostri, de saptamana aceasta gasiti in magazinul nostruu online branzeturi si lactate de Liesti. Laptele folosit în procesul de fabricatie al branzeturilor si lactatelor este neomogenizat, astfel, nu se intervine mecanic in compozitia moleculara a laptelui, el fiind exact asa cum este muls, pastrand toate calitatile, gustul si culoarea laptelui din ograda bunicilor.
Am adus:
Published In: Partenerii nostri Hits: 1234 Write By: bacanie

Pentru ca noi iarna cultivam doar verdeturi, cautam alternative #certificatebio pentru a completa lista de legume și fructe.

#rosii #rosiicherry #castraveti #ceapa #cartofi #ardei #sfeclarosie #usturoi #portocale #lamai #mandarine #kiwi #mango #avocado

Published In: Partenerii nostri Hits: 2044 Write By: valle

Ieri, 28 mai 2018 am primit vizita unui grup entuziast de copii, cu sprijinul voluntarilor de la Ajungem MARI. Felicitări pentru toate proiectele pe care le desfașurați! Vă așteptăm oricâd cu drag.

Dacă doriți să veniți și voi într-un grup organizat de la grădiniță sau de la școală, ori pur și simplu cu prietenii, va rugăm să ne dați de veste. Putem organiza ateliere, vizite în grădină și chiar picnicuri în poiana de lână grădina noastră. 

Published In: Partenerii nostri Hits: 3171 Write By: valle

Abia sosiți de pe meleaguri hunedorene: Lașcă (Tăieței de casă) de la Buna Romanița pregătiți doar cu faină și ouă din gospodaria proprie. Tăiețeii sunt atestați ca "produs tradițional".
De astăzi îi puteți comanda de aici: http://legumedetara.ro/de-la-buna-romanita

Published In: Partenerii nostri Hits: 10972 Write By: Ovidiu

Anul acesta, în Albota a nins într-un moment nepotrivit pentru vița de vie. De aceea recolta de struguri este foarte mică, iar must vom avea doar saptamâna viitoare miercuri și sâmbătă în stoc limitat. Vă invităm la un pahar de must, din struguri netropiți, fără adaos de apă sau zahăr alături de care sa savurați unul dintre minunatele produse românești adaugate de curând în pravalia noastră.