Published In: Partenerii nostri Created Date: 2018-05-31 Write By: valle Hits: 829

Ieri, 28 mai 2018 am primit vizita unui grup entuziast de copii, cu sprijinul voluntarilor de la Ajungem MARI. Felicitări pentru toate proiectele pe care le desfașurați! Vă așteptăm oricâd cu drag.

Dacă doriți să veniți și voi într-un grup organizat de la grădiniță sau de la școală, ori pur și simplu cu prietenii, va rugăm să ne dați de veste. Putem organiza ateliere, vizite în grădină și chiar picnicuri în poiana de lână grădina noastră. 

Voluntarii Ajungem MARI i-au adus pe copii la fermă să învețe despre munca de de lanoi. A fost o excursie reușită, spun ei. 

"Astăzi, împreună cu Raluca Busuioc, Denisa Ceaușescu , Maria Ruxandra și 11 copii minunați am mers la Albota la ferma de legume. Copiii au aflat de la domnul Ovidiu în ce constă munca de acolo. Ne-a prezentat legumele....pe unele dintre ele le-am și gustat... Apoi am organizat un picnic lângă pădurea de lângă fermă. Copiii au mâncat, ne-am jucat fotbal, tenis, cărți, am alergat, am admirat minunatul peisaj. A fost o zi perfectă ❤", povestește Petruta Manea.