Published In: Livrari de legume Created Date: 2020-05-23 Write By: bacanie Hits: 373

De aproximativ o saptamana comenzile noastre cu produsele de "frigider" cum le spunem noi au ajuns la destinatie astfel ambalate

Vom continua sa livram asa pentru ca dorim sa livram in siguranta, dar si pentru ca  pungile “Mâncare Curată” sunt ușor de utilizat, de manipulat, sunt încăpătoare și, nu în ultimul rând, sunt fabricate din materiale 100% reciclabile.

De asemnea saptamanile acestea am investit in imbunatatirea metodei de comunicare cu dvs in ceea ce priveste livrarea comenzii si cat de curand si plata acesteia.
De saptamana viitoare, cu o zi inainte de livrare veti primi automat un sms, un email si un update in contul dvs de client de pe magazinul online prin care veti fi notificat cu privire la intervalul de livrare. Ne dorim astfel sa evitam momentele in care poate tastam gresit un numar de telefon sau emailul ajungea in spam. Dupa cateva teste, speram sa anuntam in curand ca vom putea trimite de asemenea pe aceste 3 canale si informatiile legate de plata. Informatiile legate de plata si suma finala for fi trimise doar dupa ce finalizam factura fiscala, cel mai probabil in dimineata livrarii comenzii. Iar la final dorim sa va multumim pentru comenzile trimise de-a lungul timpului si sa va invitam sa rasfoiti site-ul www.legumedetara.ro pentru a ne trimite solicitarile cu produsele dorite pentru saptamana viitoare.
Vom avea capsune si cirese de la Ecofrut Sultana Calarasi, sparanghel bio romanesc de la Fundulea, salata si castraveti romanesti din Prahova, morcovei, patrunjel frunze, mangold, socata din cultura proprie, plante aromate din gradina lui Barbu, mezeluri de casa de la Bianca Turcanu, pui si curcani de la Ferma din Curte, pui, pulpe si piept de pui, dar si branzeturi de la Unirea Gospodarilor din Buzau, paine cu maia de la Mamapan, conserve de la Madame Delice din Bacau si cat si mai cate. 
Lista o gasiti aici!

Au revenit in magazin branza superioara de capra si cea de oaie de la Autenti. Anul trecut a fost foarte apreciata si comandata.
Le gasiti aici!

In Bacanie incep sa se coaca visinele. Nu sunt multe, asa ca ne-am gandit sa le transformam in pandispan pufos si aromat. 

Weekend frumos va uram din Bacania noastra din Voluntari!