Published In: Livrari de legume Created Date: 2021-05-03 Write By: bacanie Hits: 395

Hristos a Inviat! Va dorim zile linistite alaturi de cei dragi cu sanatate, veselie si tot ce va doriti

Noi inca ne tragem sufletul dupa maratonul de saptamana trecuta, insa dorim sa va multumim pentru comenzi si pentru ca ne invitati sa va aducem bucate la fiecare sarbatoare. Anul acesta a fost primul an in care am gatit de Paste in bacanie. 
Saptamana aceasta vom livra doar joi si vineri.
Joi in sectoarele 1,5,6, Bragadiru, Otopeni, Corbeanca, Chiajna, Voluntari
Vineri in sectoarele 2, 3 si 4, Dobroiesti, Pantelimon, Popesti Leordeni, Voluntari 


Zilele urmatoare vor reveni cu imagini din noua noastra bucatarie. Ultima achizitie este un abatitor, un racitor profesional, care ne ajuta sa racim mancarea in 90 min de la 90 Grade Celsius la 3 grade Celsius. Astfel mancarea isi pastreaza savoarea, termenul de valabilitate este prelungit in mod natural si mancarea va ajunge in cele mai bune conditii la dvs. Dupa cum stiti nu livram mancare calda, desi o gatim proaspat, deoarece uneori mancarea ajunge la destinatie si dupa 6 ore de la incarcarea in masina de livrare. 

Meniul acestei saptamani este unul lejer, Va recomandam multe salate: cu ton, Caesar, cu pui crocant , o ciorba de verdeturi sau o supa cu galuste. Lista completa o gasiti aici!


Desi in solar au inflorit primele rosii, multa vreme inca ne vom bucura de verdeturi: kale, mangold, salata verde, ceapa verde, usturoi verde, stevie... Lista completa o gasiti aici!