Livrari de legume

Rss
Published In: Livrari de legume Hits: 989 Write By: valle

În ultimele 2 săptămâni am comunicat foarte puțin prin newsletter și facebook. Ne-am canalizat toată energia în a livra toate comenzile sosite ( săptămâna trecută am reușit, în această săptămână însă nu și ne cerem încă o dată scuze pe această cale). Am căutat variante și soluții pentru transport, am calculat și am revizuit costurile de livrare de mai multe ori. În final sperăm noi că am ajuns la o soluție optimă, cel puțin pentru acest moment. 

16 Dec 2017

Multumim 2017!

Published In: Livrari de legume Hits: 557 Write By: Ovidiu

Va multumim ca in 2017 ne-ati invitat la masa sa va aducem bucate sanatoase cu gust autentic de Romania. Va multumim ca ne-ati urmari mesjele c ne-ati trimis comenzile de Craciun pana pe 15 decembrie. Listele sunt inchise, am ocupt toate locurile disponibile pentru livrari. De luni ne apucam de treaba, va fi o saptamana plina.

Dupa Craciun vom livra joi, 28 decembrie si sambata 30 decembrie . Daca doriti ca de pe masa de Anul Nou s nu va lipseasca cozonacul, prajiturile de casa cu foi, piftia si alte bunatati va asteptam sa ne dti de veste din timp. 

Published In: Livrari de legume Hits: 894 Write By: Ovidiu

V-am pregatit o selectie de produse pentru masa de Craciun. Acestea precum si celelalte produse disponibile pe www.legumedetara.ro vor fi livrate in saptamana 20-23 decembrie in Bucuresti si Pitesti. 

Published In: Livrari de legume Hits: 707 Write By: valle

Schimbarile in solar sunt in toi. Speram ca astazi, dupa multe incercari, sa repunem in functiune camerele web si de maine sa ne vedeti la treaba. Pe noi, asta vara un traznet ne-a lasat fara internet la solar. Dar la tara, furnizorii de internet rezolva greu problemele si cand vor sa le rezolve, spun ca nu au pe stoc aparatura necesara. Acum s-au aliniat astrele si mai ramane doar sa agatam camerele in cui :) 

Published In: Livrari de legume Hits: 1239 Write By: valle

Saptamana viitoare vom livra marti si sambata. Va fi o perioada cu multe schimbari in gradina, dar si in familia noastra. Intr-o saptamana, o saptamana si jumatate il asteptam pe cel mai noi membru al familiei noastre: al doilea baietel al Valentinei si al lui Daniel. De aceea va rugam sa comunicam cat mai mult pe email ( office@legmedetara.ro) sau sms ( 0721957193). Pentru urgente si livrari il puteti suna pe Ovidiu ( 0773850874)