Livrari de legume

Rss
Published In: Livrari de legume Hits: 95 Write By: valle

Verdele este culoarea primaverii si cu siguranta in solariile noastre a venit primavara. Am reusit sa plantam si cate ceva pe afara, dar inca a ramas mult teren liber din cauza ploilor si zapezilor din ultima vreme. Ne-am asigurat insa sa avem pentru paste salata verde, ceapa, usturoi, patrunjel, ridichi, spanac baby. Intre timp rasadurile de rosii si ardei cresc vazand cu ochii, cat de curand vom anunta primele liste pentru culturile din solar. 

Published In: Livrari de legume Hits: 340 Write By: bacanie

Au sosit si numerele de la noua noastra dubita de livrari!

05 Sep 2020

Festivalul Toamnei

Published In: Livrari de legume Hits: 441 Write By: valle
Festivalul toamnei a inceput! In gradina rosiile sunt din ce in ce mai putine, dar vor fi urmate de verdeturi si salate crocante.  Camara din Albota va fi transferata treptata in beciul incapator din Bacania noastra cu povesti. Am inceput deja sa il umplem cu zacusca deja cunoscuta, pregatita dupa reteta mamei, cu legume coapte la foc de lemne.
Published In: Livrari de legume Hits: 294 Write By: bacanie

Livrari
Saptamana viitoare colegul nostru Florin va fi in concediu, asa ca vom primi ajutoare de la gradina ca sa putem livra. 
Pentru a nu lasa gradina neingrijita o saptamana, vom incerca sa ajungem la dvs doar in zilele de miercuri si joi. Daca doriti o alta zi de livrare va rugam sa ne anuntati si vom incerca sa gasim o solutie. 

Published In: Livrari de legume Hits: 375 Write By: bacanie

De aproximativ o saptamana comenzile noastre cu produsele de "frigider" cum le spunem noi au ajuns la destinatie astfel ambalate