Livrari de legume

Rss
05 Sep 2020

Festivalul Toamnei

Published In: Livrari de legume Hits: 216 Write By: valle
Festivalul toamnei a inceput! In gradina rosiile sunt din ce in ce mai putine, dar vor fi urmate de verdeturi si salate crocante.  Camara din Albota va fi transferata treptata in beciul incapator din Bacania noastra cu povesti. Am inceput deja sa il umplem cu zacusca deja cunoscuta, pregatita dupa reteta mamei, cu legume coapte la foc de lemne.
Published In: Livrari de legume Hits: 191 Write By: bacanie

Livrari
Saptamana viitoare colegul nostru Florin va fi in concediu, asa ca vom primi ajutoare de la gradina ca sa putem livra. 
Pentru a nu lasa gradina neingrijita o saptamana, vom incerca sa ajungem la dvs doar in zilele de miercuri si joi. Daca doriti o alta zi de livrare va rugam sa ne anuntati si vom incerca sa gasim o solutie. 

Published In: Livrari de legume Hits: 272 Write By: bacanie

De aproximativ o saptamana comenzile noastre cu produsele de "frigider" cum le spunem noi au ajuns la destinatie astfel ambalate

Published In: Livrari de legume Hits: 414 Write By: bacanie

Din pacate suntem nevoit sa inchidem lista de comenzi pentru aceasta saptamana. Toate comenzile primit dupa data de 19 mai vor fi rezervate in saptamana urmatoare.

Va multumim pentru intelegere!

Published In: Livrari de legume Hits: 2966 Write By: valle

Up date miercuri 8 Aprilie

Din pacate suntem nevoiți să închidem si lista de comenzi pentru paste.

Va urma o săptămână de vacanta si vom reveni cu livrările in 28 aprilie


Up date duminia 5 aprilie ora 17.20 - Nu mai putem prelua comenzi nici pentru zilele de joi si vineri ( 9 si 10 aprilie). Mai primim comenzi doar pentru masa de Paste cu livrare joi, vineri si sambata ( 16, 17 si 18 aprilie)

In saptamana 20-25 aprilie suntem in vacanta, urmatoarea zi de livrare va fi 28 aprilie. Multumim pentru intelegere!

Up date sambata 4 aprilie, ora 16.00 - Nu mai putem prelua comenzi pentru zilele de marti si miercuri (7 si 8 aprilie) . Multumim pentru intelegere!

Am actualizat stocurile de produse pentru livrarile din saptamana 6/10 aprilie 2020. Nu vom avea ceapa si usturoi verde. Firele sunt inca mici si le asteptam sa creasca pentru masa de Paste. 

Am creat o sectiunea speciala pentru masa de Paste, va rugam sa trimiteti o comanda separata cu produsele dorite pentru Paste. 

Acestea vor fi livrare in zilele 16, 17 si 18 aprilie . Va vom comunica ziua de livare dupa ce finalizam traseul si gasim cele mai optime trasee pentru a ajunge la cat mai multe persoane. In data de 18 aprilie vom livra doar pana la ora 15.00 Nu vom avea oua, curcani sau miel din pacate.  Stocul de pui este limitat si el.