Published In: Livrari de legume Created Date: 2017-10-07 Write By: valle Hits: 1281

Saptamana viitoare vom livra marti si sambata. Va fi o perioada cu multe schimbari in gradina, dar si in familia noastra. Intr-o saptamana, o saptamana si jumatate il asteptam pe cel mai noi membru al familiei noastre: al doilea baietel al Valentinei si al lui Daniel. De aceea va rugam sa comunicam cat mai mult pe email ( office@legmedetara.ro) sau sms ( 0721957193). Pentru urgente si livrari il puteti suna pe Ovidiu ( 0773850874)


Saptamana aceasta am livrat primii vlastari si iarba de grau. Speram ca v-au placut si ne veti ajuta sa ii avem permanent in oferta... Lista o gasiti aici!

Am reaprovizonat camara cu dulceata de ardei iute, branza Buric, branza natur, piept de pui, dar avem si noutati precum gusa de porc cu boia sau piept de curcan de la Ferma Nealcosa. Le puteti comanda de aici!


Pentru cei ce ne-au intrebat de dulceata de nuci verzi sau cirese amare, zilele aceastea le gasiti pe site. Detalii aici!


Nu puteau lipsi din magazin nici fructele de toamna: mere, pere, prune, gutui si dovleac placintar. Le puteti comanda de aici!

Pentru ca primele serii de pui au fost prea mici fata de cate cereri am primit, ne pregatim de iarna cu noi puisori. Urmatorii pui vor fi sacrificati peste 2-3 saptamani, respectiv 1 luna si jumatate,  iar cei din imaginea de mai jos vor avea nevoie de aproape 3 luni pana vor ajunge sa cantareasca 1.5 kg. Sunt pui de carne, dar ii crestem in ritmul lor natural.