Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Created Date: 2017-03-12 Write By: valle Hits: 1091

Am avut o perioada tare aglomerata. Imediat ce ziua s-a marit si soarele ne-a impins de la spate ca sa nu ramanem in urma cu treburile in gradina: am sapat, am plantat, am ingrijit, am semanat in camp morcovi, pastrarnac si ridichi, am semnat in alveole seminte de rosii, ardei, castraveti si...ne-am luptat cu un vant nebun ce ne-a chinuit cateva saptamani si ne-a rupt in mai multe randuri foliile de pe solarii. 


Comenzi Paste
Asa ca in toata nebunia asta, la care s-au adunat pregatirele de 1-8 martie si mucenici, am uitat ca anul acesta Pastele este foarte devreme. Asa ca am dat liber pentru rezervarile de Paste: oua, cozonaci, pasca si verdeturi.

Am creeat o categorie speciala si va rugam mult sa lansati comenzi speciale pentru Paste, separate de comenzile saptamanale pentru a le putea gestiona cat mai usor si mai corect. Vom livra 3 zile ( joi 13 aprilie, vineri 14 aprilie si sambata 15 aprilie). Momentan aveti optiunea de a alege in campul de livrari " rezervare paste 2017" urmand se ne auzim pentru a stabil cea mai buna zi de livrare. detalii aici!
Rasaduri
Dupa ce vor trece sarbatorile pascale vor urma livrarile de rasaduri. In curand vom adauga o noua categorie pe site pentru a le putea rezerva si pe acestea. Suntem in teste cu un ingrasamant bio produs de rame si daca va da rezultate bune o sa vi-l recomandam si dumneavoastra.

Noutati in gradina!
Pentru perioada aceasta de post nu le lipsesc vitaminele: Pentru miercuri vom culege urzici, spanac baby, spanac pentru gatit, kale, amestec de verdeturi pentru salate, ceapa verde, frunze de mustar Mizuna, ceapa verde, frunze proapete de menta. detalii aici!


Informatii despre comenzi si livari:
Cum primim comenzile?

pentru livarile de miercuri:
- paine si prajituri - luni ora 12.00
- branzeturi, oua, pasari de curte - luni ora 17.00
- verdeturi  si alte bunatati din camara ( in limita stocului disponibil): marti ora 12.00
pentru livarile de sambata
- paine si prajituri - joi ora 12.00
- branzeturi, oua, pasari de curte: joi ora 17.00
- verdeturi  si alte bunatati din camara ( in limita stocului disponibil ): vineri ora 12.00
Cum livram?
In Bucuresti livrarile incep in Bucurestii Noi, continuam cu sectoarele 6, 5, 4, 3,2 si revenim in sectorul 1. 
Va anuntam ora aproximativa de sosire a pachetului in seara dinaintea livrarii. Va rugam sa ne specificati o adresa la care putem gasi pe cineva acasa.
Modalitate de plata
Avem mai multe optiuni de plata: cash la livrare, cu cardul la livrare sau prin transfer bancar.

Week-end frumos si insorit va dorim!
Noi avem spor la curatat urzici!