Povesti despre noi si legumele noastre

Rss

Children

Iata cum cresc rosiile noastre!

Cum livram legume de tara in Bucuresti!

Povestea legumelor noastre in presa

Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 124 Write By: bacanie

A fost o data ca niciodata o gradina cu legume adevarate, din seminte romanesti, netratate. A fost visul unei femei ce urma sa devina mama.

Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 84 Write By: bacanie

Fondatoarea Asociaţiei pentru Susţinerea Agriculturii Ţărăneşti din Timişoara, o antreprenoare în legumicultură din Argeş şi preşedinta unui ONG internaţional din Buzău vorbesc despre relaţia dintre micii producători şi consumatori, despre modele de succes şi despre obstacolele întâlnite înainte şi în timpul pandemiei.


PUBLICAT DE MEDEEA STAN PE 30.05.2020 iN ADEVARUL Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 245 Write By: bacanie

De mult nu am mai scris cu adevarat pe blog. Nimic mai multe de stiri scurte legate de livrari si cateva nouati. In schimb am muncit mult, mi-ati dat de lucru ca sa spun asa :) Si nu imi pare rau!

Acum sper sa ne dati la fel de mult, caci ne-am mai luat un ajutor in bacanie la pregatirea comenzilor, astfel incat eu sa ma pot ocupa mai bine de aprovizionare, planificare si nu in ultimul rand de comunicare. Probabil ce ne-a lipsit cel mai mult in perioada aceasta a fost comunicarea. Cu greu mi-am gasit timp sa raspund la telefoane, sa scriu sute de mailuri si mesaje...

Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 1045 Write By: valle

Este greu sa fim pe placul tuturor, dar acest mesaj pur si simplu ne-a mers la inima:

Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 1081 Write By: valle

 apropie cu pași repezi seara magică de Crăciun. Știm că am întârziat puțin cu lista de bunătăți, dar am vrut să vă oferim cea mai bună tobă de casă cu usturoi. După multe teste am ajuns la varianta cea mai bună, așa cum o face mama acasă: