Povesti despre noi si legumele noastre

Rss

Children

Iata cum cresc rosiile noastre!

Cum livram legume de tara in Bucuresti!

Povestea legumelor noastre in presa

Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 198 Write By: bacanie
Printre fulgi de zapada si soare de iarna, verdeturile cresc in voia lor. Solarul de rasaduri prinde viata, abia asteptam sa va aratam in curand primele frunzulite din cultura de anul acesta. Momentan stau la adapost, pe pat cald, in cutii izolate termic. Dar imediat vor rasari si vor zambi soarelui.
Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 922 Write By: bacanie
Dragilor, avem nevoie de incurajarile si sfaturile voastre! Ca orice mica afacere, avem momente de indoiala, multe intrebari, multe planuri de viitor sau poate de renuntare... Este un an al incertitudinilor, al framantarilor. Asa ca ne-ar prinde bine sa ne spuneti un motiv pentru care ne-ati ales pe noi sau daca nu ati cumparat pana acum un sfat ne-ar ajuta si el :D
Eu m-am gandit la vreo 14 motive, nu stiu daca sunt si motivele voastre, sunt intr-un fel crezul meu, motivele pentru care vand mai degraba. Orice distribuire a acestei postari sau comentariu urmate apoi de o comanda vor fi recompensate cu un discount de 7%... cam cati ani avem noi de cand producem legume.
Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 474 Write By: valle
Luni incepe scoala...cu multe emotii, multe intrebari si nelinisti. 
Unul dintre subiecte este ce anume sa punem in pachetul de scoala, astfel incat sa fie cat mai usor de mancat si mai igienic. Noi inca nu am gasit solutia potrivita. Momentan am ales sa ne trezim putin mai devreme si sa mancam un mic dejun bogat inainte de scoala.  
Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 603 Write By: valle

Saptamana trecuta l-am sarbatorit pe baiatul lui Ovidiu, nepotul nostru Edi. A fost o intalnire mica in familie, dar ne-am bucurat ca strabunica a fost alaturi de noi.
Dupa ce am mancat tort am mers in vizita la gradina! Iata cateva imagini!

Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 770 Write By: bacanie

A fost o data ca niciodata o gradina cu legume adevarate, din seminte romanesti, netratate. A fost visul unei femei ce urma sa devina mama.