Povesti despre noi si legumele noastre

Rss

Children

Iata cum cresc rosiile noastre!

Cum livram legume de tara in Bucuresti!

Povestea legumelor noastre in presa

Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 196 Write By: valle
Luni incepe scoala...cu multe emotii, multe intrebari si nelinisti. 
Unul dintre subiecte este ce anume sa punem in pachetul de scoala, astfel incat sa fie cat mai usor de mancat si mai igienic. Noi inca nu am gasit solutia potrivita. Momentan am ales sa ne trezim putin mai devreme si sa mancam un mic dejun bogat inainte de scoala.  
Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 394 Write By: valle

Saptamana trecuta l-am sarbatorit pe baiatul lui Ovidiu, nepotul nostru Edi. A fost o intalnire mica in familie, dar ne-am bucurat ca strabunica a fost alaturi de noi.
Dupa ce am mancat tort am mers in vizita la gradina! Iata cateva imagini!

Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 415 Write By: bacanie

A fost o data ca niciodata o gradina cu legume adevarate, din seminte romanesti, netratate. A fost visul unei femei ce urma sa devina mama.

Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 162 Write By: bacanie

Fondatoarea Asociaţiei pentru Susţinerea Agriculturii Ţărăneşti din Timişoara, o antreprenoare în legumicultură din Argeş şi preşedinta unui ONG internaţional din Buzău vorbesc despre relaţia dintre micii producători şi consumatori, despre modele de succes şi despre obstacolele întâlnite înainte şi în timpul pandemiei.


PUBLICAT DE MEDEEA STAN PE 30.05.2020 iN ADEVARUL Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 340 Write By: bacanie

De mult nu am mai scris cu adevarat pe blog. Nimic mai multe de stiri scurte legate de livrari si cateva nouati. In schimb am muncit mult, mi-ati dat de lucru ca sa spun asa :) Si nu imi pare rau!

Acum sper sa ne dati la fel de mult, caci ne-am mai luat un ajutor in bacanie la pregatirea comenzilor, astfel incat eu sa ma pot ocupa mai bine de aprovizionare, planificare si nu in ultimul rand de comunicare. Probabil ce ne-a lipsit cel mai mult in perioada aceasta a fost comunicarea. Cu greu mi-am gasit timp sa raspund la telefoane, sa scriu sute de mailuri si mesaje...