Povesti despre noi si legumele noastre

Rss

Children

Iata cum cresc rosiile noastre!

Cum livram legume de tara in Bucuresti!

Povestea legumelor noastre in presa

Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 805 Write By: bacanie
Dragilor, avem nevoie de incurajarile si sfaturile voastre! Ca orice mica afacere, avem momente de indoiala, multe intrebari, multe planuri de viitor sau poate de renuntare... Este un an al incertitudinilor, al framantarilor. Asa ca ne-ar prinde bine sa ne spuneti un motiv pentru care ne-ati ales pe noi sau daca nu ati cumparat pana acum un sfat ne-ar ajuta si el :D
Eu m-am gandit la vreo 14 motive, nu stiu daca sunt si motivele voastre, sunt intr-un fel crezul meu, motivele pentru care vand mai degraba. Orice distribuire a acestei postari sau comentariu urmate apoi de o comanda vor fi recompensate cu un discount de 7%... cam cati ani avem noi de cand producem legume.
Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 385 Write By: valle
Luni incepe scoala...cu multe emotii, multe intrebari si nelinisti. 
Unul dintre subiecte este ce anume sa punem in pachetul de scoala, astfel incat sa fie cat mai usor de mancat si mai igienic. Noi inca nu am gasit solutia potrivita. Momentan am ales sa ne trezim putin mai devreme si sa mancam un mic dejun bogat inainte de scoala.  
Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 510 Write By: valle

Saptamana trecuta l-am sarbatorit pe baiatul lui Ovidiu, nepotul nostru Edi. A fost o intalnire mica in familie, dar ne-am bucurat ca strabunica a fost alaturi de noi.
Dupa ce am mancat tort am mers in vizita la gradina! Iata cateva imagini!

Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 652 Write By: bacanie

A fost o data ca niciodata o gradina cu legume adevarate, din seminte romanesti, netratate. A fost visul unei femei ce urma sa devina mama.

Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Hits: 218 Write By: bacanie

Fondatoarea Asociaţiei pentru Susţinerea Agriculturii Ţărăneşti din Timişoara, o antreprenoare în legumicultură din Argeş şi preşedinta unui ONG internaţional din Buzău vorbesc despre relaţia dintre micii producători şi consumatori, despre modele de succes şi despre obstacolele întâlnite înainte şi în timpul pandemiei.


PUBLICAT DE MEDEEA STAN PE 30.05.2020 iN ADEVARUL