Published In: Partenerii nostri Created Date: 2016-06-26 Write By: Ovidiu Hits: 1068

Zilele aceastea am cunoscut-o pe Stefania, o femeie ce iubeste natura si care mi-a declarat fara rezerve ca buruienile au devenit cele mai bune prietene ale ei. Asta pentru ca are jumatate de hectar plantat cu afine, dar nu reuseste niciodata sa il sape si sa inlature la timp buruienile. De ierbicide nici nu vrea sa auda, asa ca a facut pace cu musafirii din plantatie si fiecare isi ia partea. 

Daca vremea este buna si poate culege, pentru miercuri vom avea un stoc redus de afine. Vor fi ambalate in caserole de 600 grame, pentru a avea o buna ventilatie si a rezistata fara probleme la transport. Apoi pe baza de rezervare vom putea aduce afine si in cantitati mai mari. 
Pentru comenzi de casererole mici va asteptam aici, pentru rezervari va rugam sa ne scrieti pe office@legumedetara.ro

 

la noi in gradina cu bune si rele.
Asa cum deja v-am obisnuit incercam sa acoperim o gama cat mai larga de legume. Nu avem cantitati mari, actualizam stocul permanent pe masura ce se coc, caci niciodata nu putem estima de la o saptamana la alta ce productie vom avea. De exemplu diferenta mare de temperatura din ultimele saptamani a afectat cultura de rosii. Ele sunt cele mai sensibile legume ale noastre. Frunzele s-au palit de la caldura, le-am curatat si acum speram ca isi vor reveni si vor reusi sa coaca toate fructele de pe fir. De aceea, desi ardei si catraveti gasiti sa comandati si individual, momentan rosii avem doar in amestecuri.
Avem salate cu rosii, castraveti si ardei, avem amestecuri pentru ciorba cu dovlecei, iar indivual puteti comanda castraveti cornichon, catraveti lamaita, mazare teci, bob teci crude sau boabe, morcovei.


Lista de legume disponibile o gasiti aici!

Si ce poate fi mai gustos vara decat o ciorba rece de legume si un ardei iute cules chiar de pe balcon.
Detalii aici!


Pentru evenimetele frumoase din viata voastra pregatim cu drag torturi de casa sau coturi dulci cu prajituri gustoase si frumoasa! 

Cateva detalii despre comenzi!

Asa cum stiti deja, noi cultivam doar verdeturi si legume, iar Valentina si Rucxandra pregatesc prajituri de casa.  Celelalte produse de pe site sunt aduse de la partenerii nostri de incredere, afaceri mici care, ca si noi, pregatesc produse cu multa grija si folosesc doar materii prime atent alese.
De aceea pentru a vi le putea livra la timp va rugam sa ne trimiteti comenzile astfel:
pentru livrarile de miercuri (Bucuresti) si joi (Pitesti) 
luni pana in ora 12.00 pentru painea cu maia si branzeturi
luni pana in ora 17.00 pentru pasari si prajituri
pentru livarile de sambata (Bucuresti si Pitesti)
joi pana in ora 12.00 pentru painea cu maia si branzeturi
joi pana in ora 17.00 pentru pasari si prajituri


multumim!