Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Created Date: 2014-03-18 Write By: Ovidiu Hits: 1700

Iata ca soarele s-a aratat si pe ulita noastra. 

Dupa o stagnare de 2 saptamani, spanacul a inceput sa creasca si va fi disponibil in curand pe site. Frunze baby de spanac se regasesc totusi in mixul de salata pegatit cu drag.  Ceapa verde, draga de ea, ne da batai de cap. Creste incet, incet de tot, e firava si delicata, dar speram ca infuzia de sanatate adusa de soare sa ii faca bine. Salata creste mandra si frumoasa, e regina la noi in solar. Patrunjelul de asta toamna este din ce in ce mai viguros, mararul a rasarit si el. Frunzele de mangold, rucola si Kale cresc frumos. Rucola va fi gata cel mai repede. Ne asteptam ca in 2-3 saptamani sa va putem oferi primele pachetele cu rucola proaspata. 
 
 
Leac de primavara
 
Niciodata verdele nu este mai frumos ca primavara. Totul renaste si ierburile de leac pentru trup si suflet ne sunt oferite de mama natura. Daca vreti sa incepeti o cura de detoxifiere acum este momentul. 
Pe langa produsele deja cunoscute (salata verde, salata mixta baby, ridichi, patrunjel), puteti comanda incepand de astazi stevie, urzici, untisor si usturoi verde romanesc.
 
Rasaduri
Cu rasadurile stam cam asa: vom replanta saptamana viitoare la loc final rosiile. Au deja 15 cm inalaltime. Dupa 1 aprilie vor urma ardeii, vinetele si castravetii. Daca vremea tine cu noi vom planta in gradina dovleceii si fasolea pastai. Noi ne-am pregatit: solarul cel mare de 630 mp este gata sa fie casa buna: are terenul arat si maruntit, benzile de picurare si folia de mulcire sunt la locul lor. Gradina este si ea arata din toamna, iar acum am intrat cu freza si am maruntit pamantul. Vom planta in gradina ceapa verde, marar, patrunjel, morcovi, pastranac, sfecla rosie, gulii, rosii traditionale, vinete si alte bunatati.
 
Rasaduri de vanzare
 
Am primit mai multe intrebari legate de rasadurile noastre, daca si cu cat le vindem. De astazi gasiti pe site lista de rasaduri disponibile incepand cu 1 aprilie. Producem rasaduri din seminte alese cu grija, din soiuri romanesti, traditionale. In acest moment avem o serie de rasaduri ce vor fi disponibile din data de 1 aprilie. Sunt rasaduri de legume pregatite in special pentru solariile noastre de legume naturale, de aceea cantitatea este limitata. Producem si rasaduri la comanda pentru plantarea in camp isi vor fi disponibile ncepand cu data de 1 mai. Pentru detalii va rugam sa ne scrieti la office@legumedetara.ro sau sa ne sunati la telefon 0721957193.  Va asteptam cu drag comenzile si propunerile. Urmatoarele seminte le vom planta in 21 martie. Recolte bogate va dorim!  
 
 
In curand... branza, urda, oua - toate de la tara