La categoria verdețuri din grădina Legumedetara vom avea: ceapă verde, usturoi verde, ridichi de lună, salată verde, amestecuri de verdețiri pentru salată, mărar, pătrunjel, spanac baby, frunze de mentă. Toate sunt nestropite chimic, negrăbite și foarte aromate.
La categoria dulciuri tradiționale nu vor lipsi cozonacul și pasca cu care v-am obișnuit în ultimii ani. Le vom coace într-o brutărie autorizată DSV și DSP sub atenta noastră supraveghere. În zilele în care vom pregăti dulciurile vom urmări întreg procesul de producție astfel încât rețeta și timpii de dospire să fie respectați și să vă putem oferi un produse delicioas și pufoase.
Cozonaci de casă vor fi pregătiți din ingredinete naturale: lapte, ouă, unt românesc de 82% grăsime, arome naturale. Nu conțin conservanți sau esențe artificiale. Sunt frământați cu grijă, dospiți în tihnă și copți în vatră. Un cozonac cântărește aproximativ 700 de grame și este umplut cu nucă, cacao, stafide și rahat.
Pasca cu brânză dulce de vaci și stafide este pregătită din aluat pufos de cozonac: lapte, ouă, unt românesc de 82% grăsime, arome naturale, brânză dulce de vaci cremoasă produsă în județul Alba. Nu conține conservanți sau esențe artificiale. O pască cântărește aproximativ 900 de grame și este umplută cu brânză dulce de vaci, ou, stafide si arome naturale.
În ceea ce privește drobul, este primul an în care suntem pe deplin mulțumiți de gustul și textura acestuia. L-am descoperit în Hunedoara și abia așteptăm să îl aducem pe mesele voastre de Paște. Este condimentat cât trebuie, copt în prapur, cu ou fiert în interior, se taie frumos în felii fără să se sfarâme și cel mai important: este natural. Conține: organe de miel, carne, grăsime de porc, ceapă verde, usturoi verde, pătrunjel, ouă, sare, piper, tarhon, prapur. Ambalare: aproximativ 1 kg