Obiceiuri romanesti

Rss
19 Apr 2021

Masa de Paste 2021

Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 128 Write By: bacanie

Intram pe ultima suta de metrii...mai exact 1 saptamana si jumatate pana la Sfintele Sarbatori de Paste. 
Meniul festiv pentru masa de Paste este pregatit!

29 Nov 2020

Masa de Craciun 2020

Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 965 Write By: bacanie

Va multumim frumos pentru comenzi. Din pacate inchidem lista pentru sarbatoarea Craciunlui si nu mai putem onora nici o comanda cu livrare in perioada 22-24 decembrie  Va asteptam cu drag sa petrecem impreuna si la masa de Revelion!Vom livra in 29,30 si 31 decembrie.

Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 775 Write By: bacanie

Poate nu este cel mai vestiv an si probabil nu va fi nici cel mai festiv Craciun. Dar credem noi, ca acum mai mult ca oricand este important sa le aratam celor dragi ca ne gandim la ei chiar daca nu ne putem intalni ca inainte. 

Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 1273 Write By: valle

Crăciunul este probabil cea mai frumoasă perioadă pentru copii, dar și pentru cei mai mari care retrăiesc cu bucurie plăcerea de a dărui și de a savura mese îmbleșugate cum doar acasă găsești. Daruri gustoase și produse autentice pentru masa de Crăciun vă propunem și noi. Sunt pregătite cu drag pentru voi, din ingredinete naturale, doar pe bază de comandă

 

Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 1530 Write By: valle

Anul acesta parcă totul a fost pe repede'nainte! Iarna, nu a fost iarnă și ne-am gândit deja la mărțișor. Acum nu au trecut bine babele și ne gândim ce punem pe masă în ziua de Paște.  Și anul acesta am căutat  până ce putem spune că am ajuns la cele mai bune variante. Așa că iată propunerile noastre: