Obiceiuri romanesti

Rss
Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 1018 Write By: valle

Crăciunul este probabil cea mai frumoasă perioadă pentru copii, dar și pentru cei mai mari care retrăiesc cu bucurie plăcerea de a dărui și de a savura mese îmbleșugate cum doar acasă găsești. Daruri gustoase și produse autentice pentru masa de Crăciun vă propunem și noi. Sunt pregătite cu drag pentru voi, din ingredinete naturale, doar pe bază de comandă

 

Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 1373 Write By: valle

Anul acesta parcă totul a fost pe repede'nainte! Iarna, nu a fost iarnă și ne-am gândit deja la mărțișor. Acum nu au trecut bine babele și ne gândim ce punem pe masă în ziua de Paște.  Și anul acesta am căutat  până ce putem spune că am ajuns la cele mai bune variante. Așa că iată propunerile noastre:

Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 1133 Write By: valle

Mărțișorul este una dintre cele mai dragi tradiții românești, simbol al prieteniei, dar si al uniunii contrariilor. La început era șnurul alb cu roșu purnat la mână sau în piept până când primăvara se dovedea triumfătoare în fața iernii. Atunci mărțișorul era legat de un trandafir sau de un pom înflorit. Unele legende spun că mărțișorul ar fi fost tors de Baba Dochia în timp ce urca oile la munte, așa că hai să aruncați o privire peste colecția noastră de mărțisoare. Avem Babe Dochii, dar și 9 cojoace sau chiar mai multe :D, avem Ilene Cosânzene, dar si minunate ii și căsuțe pictate manual pentru 9 zone istorice românești.  

Mărțișoare puteți comanda de aici!

Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 716 Write By: valle

La multi ani de Sfantul Ion!
Se spune ca ziua de Sfantul Ion este o zi de bucurie, iar cine nu se veseleste in această zi va fi trist tot timpul anului. Asa ca se ne inveselim si sa petrecem o zi insorita si poate, poate in curand va sosi si iarna. 

Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 1297 Write By: Ovidiu

Craciunul nu este o perioada, nici un sezon, ci o stare de spirit. Craciunul inseamna familie, prieteni, compasiune si iubire, Craciunul inseamna...ACASA.

Ofera in dar cadouri de Craciun pregatite ca acasa, pentru a pastra vii amintirile sarbatorilor in familie cu bunatati cum numai mama sau bunica stiu sa faca.  Oferta in dar emotia Craciunului romanesc.