Obiceiuri romanesti

Rss
29 Nov 2020

Masa de Craciun 2020

Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 786 Write By: bacanie

Va multumim frumos pentru comenzi. Din pacate inchidem lista pentru sarbatoarea Craciunlui si nu mai putem onora nici o comanda cu livrare in perioada 22-24 decembrie  Va asteptam cu drag sa petrecem impreuna si la masa de Revelion!Vom livra in 29,30 si 31 decembrie.

Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 642 Write By: bacanie

Poate nu este cel mai vestiv an si probabil nu va fi nici cel mai festiv Craciun. Dar credem noi, ca acum mai mult ca oricand este important sa le aratam celor dragi ca ne gandim la ei chiar daca nu ne putem intalni ca inainte. 

Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 1174 Write By: valle

Crăciunul este probabil cea mai frumoasă perioadă pentru copii, dar și pentru cei mai mari care retrăiesc cu bucurie plăcerea de a dărui și de a savura mese îmbleșugate cum doar acasă găsești. Daruri gustoase și produse autentice pentru masa de Crăciun vă propunem și noi. Sunt pregătite cu drag pentru voi, din ingredinete naturale, doar pe bază de comandă

 

Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 1466 Write By: valle

Anul acesta parcă totul a fost pe repede'nainte! Iarna, nu a fost iarnă și ne-am gândit deja la mărțișor. Acum nu au trecut bine babele și ne gândim ce punem pe masă în ziua de Paște.  Și anul acesta am căutat  până ce putem spune că am ajuns la cele mai bune variante. Așa că iată propunerile noastre:

Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 1240 Write By: valle

Mărțișorul este una dintre cele mai dragi tradiții românești, simbol al prieteniei, dar si al uniunii contrariilor. La început era șnurul alb cu roșu purnat la mână sau în piept până când primăvara se dovedea triumfătoare în fața iernii. Atunci mărțișorul era legat de un trandafir sau de un pom înflorit. Unele legende spun că mărțișorul ar fi fost tors de Baba Dochia în timp ce urca oile la munte, așa că hai să aruncați o privire peste colecția noastră de mărțisoare. Avem Babe Dochii, dar și 9 cojoace sau chiar mai multe :D, avem Ilene Cosânzene, dar si minunate ii și căsuțe pictate manual pentru 9 zone istorice românești.  

Mărțișoare puteți comanda de aici!