Published In: Newslettere Created Date: 2022-07-17 Write By: bacanie Hits: 555

Daca prima serie de castraveti se apropie de final, rosiile sunt in perioada optima de coacere. Intre timp am plantat serii noi de rosii si castraveti pentru toamna, insa pana atunci haideti sa ne bucuram de salate de rosii. Avem un pachet de 3 kg cu rosii delicioase la pret special. Tot la pret special avem si cos de legume si bord de casa la 6 kg. 


Vinetele albe au seminte putine si sunt preferate de multi. La colectia noastra adaugam: rosii cherry, ardei verde, patrunjel, sfecla, primii pepeni galbeni, ceapa uscata, morocvi, frunze de telina. Lista completa cu legume o gasiti aici!Azi facebook mi-a amintit inceputul legumelor noastre, cand Mihnea vroia sa apara in toate sesiunile foto! Repede mai cresc copii, nu-i asa?

Din rosiile noastre am facut si prima serie de ketchup de casa. Noua de place foarte mult. Il gasiti aici!

Ieri am avut petrecere frumoasa in curte. Am lansat cel mai nou vin de la Crama Conu Chiroiu.: Truvai Editie limitata de 600 de sticle, fiecare sticla avand trecut numarul ei pe eticheta. Pentru iubitorii de vinuri de coletie puteti comanda vin alb sau rosu Truvai de aici!


Prunele de la Ferma didactica Moara Domneasca s-au copt, asa ca dam startul galustelor cu prune! Le gasiti aici!