Newslettere

Rss
03 Dec 2023

Meniu Craciun 2023

Published In: Newslettere Hits: 200 Write By: bacanie
22 de zile pana la Craciun! Lasati mancarea in grija noastra, va fi sigur delicioasa! Acum aveti timp de cadouri si de planuri pentru anul ce vine.
Alegeti ce va place, puneti in cos si plasati comanda cel tarziu pe 16 decembrie. Vom veni cu masa bogata pe 21, 22 si 23 decembrie. Vom gati special pentru voi. Dar pentru ca facem totul artizanal, vom opri comenzile atunci cand vom stii ca ne depasesc puterile. Sa ne auzim cu bine!
Published In: Newslettere Hits: 157 Write By: bacanie

Dragilor, avem vesti infioratoare! Marti 31 octombrie, intre 16.00 si 19.00 vom avea o petrecere de speriat fantomele si alungat monstrii!

Vom pregati “rautati” dulci si saratate, vom aduce vrajitoare care vor tese panze dulci de zahar si invitatii isi vor personaliza pizza de Halloween! Nu vor lipsi limonada si ciocolata calda. Va fi o petrecere de neuitat, nu-i asa?detalii si rezervari la 0721 957 193 

Published In: Newslettere Hits: 839 Write By: bacanie

Daca prima serie de castraveti se apropie de final, rosiile sunt in perioada optima de coacere. Intre timp am plantat serii noi de rosii si castraveti pentru toamna, insa pana atunci haideti sa ne bucuram de salate de rosii. Avem un pachet de 3 kg cu rosii delicioase la pret special. Tot la pret special avem si cos de legume si bord de casa la 6 kg. 

Published In: Newslettere Hits: 565 Write By: bacanie

Saptamana viitoare vom livra ultimele rasaduri de 
- rosii Roz gigant  si Inimă de bou
- rosii cherry rosu
- vinete
- gogoșari 
- ardei gras 
- ardei capia 

02 Apr 2022

Masa de paste 2022

Published In: Newslettere Hits: 602 Write By: bacanie

Impinsi de vant, dar am ales de natura care isi urmeaza cursul saptamana aceasta am plantat primele rasaduri de rosii in solar, iar camp arpagicul pentru ceapa uscata de toamna. Mai avem de plantat afara arpagic rosu, usturoi si cartofi. Pentru ca mama Geta nu mai reuseste sa munceasca o zi intreaga (nu-i mai permite sanatate, desi dorinta de a fi in gradina este inca foarte mare), ieri am dat anunt ca ne cautam ajutor la gradina. Speram ca vom gasi cat mai curand!