Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Created Date: 2020-06-28 Write By: bacanie Hits: 771

A fost o data ca niciodata o gradina cu legume adevarate, din seminte romanesti, netratate. A fost visul unei femei ce urma sa devina mama.


Apoi mama si-a facut prieteni, oameni dragi care cautau mancare sanatoasa pentru ei sau pentru copii lor. Asa ca mama noastra a cautat pui de tara crescuti responsabil, branzeturi de lapte si atat, prajituri de casa, conserve fara conservanti si mezeluri fara E-uri. Asa ca treptat Gradina mamei cu " Legume de tara" s-a transformat in "Bacania cu povesti". De ce cu povesti? Pentru ca fiecare produs este ales cu grija si are povestea lui sau povestea celui ce il realizeaza. Peste 90% din produsele din Bacanie sunt produse romanesti, de la mici producatatori autentici.
Bacania cu povesti a avut la inceput o casa mica, dar asa cum copiii mamei au crescut, asa a crescut si Bacania. In 2019 s-a mutat in casa noua, primitoare, cu loc de joaca pentru copii, cat timp parintii fac cumparaturi, cu baie amenajata pentru clienti, dar si pentru mamici cu bebelusi.
Bacania se afla in Voluntari pe str. Burghiului, 33 , iar produsele din bacanie se gasesc si online pe www.legumedetara.ro .
LegumeDeTara a pornit ca o mică afacere de familie înființată acum 7 ani în localitatea Albota, judetul Argeș la doar câțiva kilometri de Pitești. Cultivăm legume așa cum ne-au învățat părinții și bunicii noștri, fără îngrășăminte chimice sau pesticide. Le oferim dragoste, apă și… grijă zilnică. Ele ne oferă în schimb hrană sănătoasă pentru noi și pentru clienții noștri. Legumele noastre variază în funcție de sezon, de la ceapă și salată verde, la roșii, vinete, castraveți și gogoșari. Încercăm cu fiecare sezon să ne diversificăm gama de legume și mai ales să redescoperim soiurile românești.
Alături de proiectul nostru am atras de-a lungul anilor și alte familii și împreună cu acestea vă putem oferi un sortiment mai mare de produse tradiționale crescute și pregătite ca acasă: păsări de curte și ouă de fermă, conserve și dulcețuri pregătite tradițional, brânză și cașcaval, unt sau smântână, mezeluri fără E-uri, pâine cu maia, uleiuri presate la rece, fructe românești certificate bio sau cultivate fără chimicale. Am decis săaducem alături de legumele noastre și alte bunătăți românești la cererea clienților nostri, clienți ce își doreau să pună pe masă produse din surse verificate și cunoscute. Iar noi ne dorim să aducem doar acele produse care poposesc și pe masa familiei noastre nu doar în raftul din magazin.
Vă așteptăm cu drag să ne vizitați, iar dacă suntem prea departe venim noi în vizită sau trimitem un coleg sa va aduca comanda.