In perioada 1-8 martie sarbatorim primavara si femeile din viata noastra. Noi pregatim cadouri dulci. Briose delicioase ambalate individual, torturi de aproximativ 500 gr, ciocolata de casa cu merisoare si alte bunatati!
Le gasiti aici!
In meniul de saptamana viitoare avem bors de curcan cu carne de curcan de la Constanta. Speram ca in curand sa putem aduce si carne proaspata de curcan, cat si preparate din carne de curcan. Suntem in teste cu ele :)
Iar la felul 2 am testat galuste Spaetzel, pregatite de noi din lapte, oua si faina. Foarte gustoase au iesit!
Lista cu mancare gatita o gasiti aici!
In meniul zilnic avem:
- supa crema de legume
- ciorba de fasole cu afumatura
- bors din carne de curcan
- ciorba de perisoare de porc
- supa de pui cu galuste si carne
- supa limpede de pui cu fidea
Felul 2
- friptura de porc la tava in sos de rosii cu spaetzle de casa trase in unt cu verdeata
- pulpe de pui la cuptor cu sos de rosii, piure si salata de verdeturi
- spaetzle de casa cu branzeturi torockoi
- paste carbonara u ciuperci ( de post)
- paste cu somon afumat , praz si samantana
- tocanita de inimi si pipote cu mamaliga si muraturi asortate
- ciulama de pui cu mamaliga si muraturi asortate
- snitel de pui clasic sau prin pesmet Panko , portii mai mici de 350 gr
La desert vom pregati multe torturi, dar vom continua sa facem poale'n brau si cornuri cu ciocolata si rahat din aluat de cozonac.
Weekend linistit va dorim!
Continuam sa culegem din gradina verdeturi.
Le gasiti aici!
- andive ( cioare de gradina)- un soi de salata crocanta plina de vitamine, cu un gust specific amarui
- patrunjel verde
- telina mica de radacina
- kale
- rucola
- amestec de verdeturi pentru salata