Published In: Livrari de legume Created Date: 2020-10-10 Write By: bacanie Hits: 338

Au sosit si numerele de la noua noastra dubita de livrari!

I-am pus izoterma, am mers sa o reomologam la RAR si acum este si înmatriculata. După cum știți livram in Bucuresti si împrejurimi doar cu masina noastra, pentru că vrem sa fim siguri că va ajung produsele la timp si in siguranta. Dar suntem oameni si uneori putem greși. Asa ca va rugam ca oricând întâmpinați probleme cu livrarea, ambalarea sau facturarea sa ne anuntati. Va reamintim ca toate comenzile noastre sunt însoțite de factura fiscală!

Livram atat legume de tara, fara chimicale (in mare parte cultivate de noi), cat si produse traditionale ( branzeturi, mezeluri) sau mancare gatita de noi in Bacanie, in bucatarie autorizata. Comenzile ajung la usa casei dvs din Bucuresti sau din Pitesti si in cateva localitati din jurul Bucurestiului ( Voluntari, Pipera, Afumati, tunari, Otopeni, Corbeanca, Chiajna, Rosu, Bragadiru, Popesti-Leoredeni, Pantelimon, Dobroiesti) . Spre deosebire de ati producatori, noi am ales sa venim acasa sau la birou pentru a va usura munca si a va oferi tot confortul unei comenzii online.

Plata se poate realiza atat cash la livrare cat si online ( prin card sau transfer bancar in ziua livrarii, dupa ce am finalizat de pregatit comanda si emis comanda).

Va multumim pentru increderea cu care ati comandat de la noi in ultimii 7 ani!