Published In: Obiceiuri romanesti Created Date: 2019-12-03 Write By: valle Hits: 813

Crăciunul este probabil cea mai frumoasă perioadă pentru copii, dar și pentru cei mai mari care retrăiesc cu bucurie plăcerea de a dărui și de a savura mese îmbleșugate cum doar acasă găsești. Daruri gustoase și produse autentice pentru masa de Crăciun vă propunem și noi. Sunt pregătite cu drag pentru voi, din ingredinete naturale, doar pe bază de comandă

 

Acestea precum și celelalte produse disponibile pe www.legumedetara.ro vor fi livrate în săptămâna 22-24 decembrie în București și 24 decembrie în Pitești. Din pacate în acest an nu vom reusi să livrăm prin curier deoarece există un mare risc să nu ajungă comanda la destinație în data de 24 decembrie.

Vă rugăm să ne trimiteți cererile dumneavoastră până la data de 12 decembrie, pentru a putea fi siguri că reușim să le pregătim pe toate. Comenzile se trimit online pe www.legumedetara.ro și se mentioneaza la observatii ziua dorita ( duminica, luni sau marți ) Marti, 24 decembrie va fi zi scurtă de livrări, maxim ora 14.00. Vă rugăm să tineți cont de ziua în care vă putem găsi acasă și să ne anuntați daca aveți un interval orar în care  sunteți/nu sunteți  la adresa specificată.

Excepție fac comenzile de pui si curcani, acestia pot fi adusi doar in zilele de 19 si 20 decembrie.

Vă rugăm să trimiteîi separat comenzile de Crăciun fața de cele uzuale, săptămânale. Pentru comenzile primite de la clienții noi ( clienți care nu au mai comandat până acum de la #legumedetara) vom solicita un avans de 30% din valoarea comenzii. Avansul se va plăti în cont pe baza unei proforme trimise pe email.


Vă mulțumim și vă aștepăm cu drag!

Propunerile noastre pentru masa de Crăciun le găsiți aici!  Pentru cadouri românești vă rugăm să ne vizitați aici!