Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Created Date: 2023-08-09 Write By: bacanie Hits: 414

Urmeaza 4 zile de porti deschise la gradina de sambata pana marti dupa amiaza. Fiind si zilele libere  vom lua si noi o pauza in bucatarie si pregatire comenzi si vom primi musafiri, vom face planuri pentru recoltele de toamna/iarna. 
Asa ca saptamana viitoare vom livra doar 
-  joi 17 august ( sectoarele 1, 5, 6, Voluntari, Pipera, Otopeni, Corbeanca, Mogosia, Chitila, Bragadiru, Chiajna, Domnesti)
- vineri 18 august ( sectoarele, 2, 3 si 4, Voluntari, Pipera, Dobroiesti, Pantelimon, Popesti-Leordeni) 

Despre vizita puteti citi mai multe detalii aici!
Va asteptam cu gradina deschisa, cu loc de picnic, cu bunatati din camara, scovergi si porumb fiert. Vom pune la rece limonada si apa. Vom avea si branza proaspata, ca sa mearga bine cu rosiile. 

Va asteptam cu drag sa ne vizitati gradina noastra de legume certificate bio din Albota, Arges. Suntem la 1 ora si jumatate de Bucuresti, pe drumul spre Slatina, intr-o zona cu padure.
Gradina se intinde pe o suprafata de 7000mp din care 2000mp in solar. In aceasta perioada in gradina vom avea: rosii, castraveti, ardei, vinete, dovlecei, cartofi, ceapa, morcovi, sfecla rosie, pepeni, plante aromate.
In fata gradinii avem amenajata o zona de picnic si vom pregati sovergi calde, numai bune de mancat cu branza. Rosiile cherry vor fi deliciul celor mici. Tot pentru cei mici vom pregati plimbari cu tractorasul si demonstratii cu motocultorul.
Activitati
identificarea legumelor si plantelor aromate
plimbare cu tractorasul pentru copii
demostratii cu motocultorul
poze in zone special amenajate in gradina
loc de picnic ( mese, scaune, covorase, umbrele, toalete + chiuveta)
vanzare de produse traditionale
-legume bio din gradian si conserve pregatite de noi
-scovergi calde servite cu branza sau dulceata
-porumb fiert
-branza
-paine de casa
Pentru a evita aglomeratia va rugam sa completati formularul de programare a vizitei intre 12-15 august intre 8.00-12.00 si 16.00-20.00 .
Formularul este aici https://forms.gle/patw2UwGqcFMBXc86