Published In: Povesti despre noi si legumele noastre Created Date: 2021-12-07 Write By: bacanie Hits: 394

Dintre toate mancarurile de la masa de Crăciun, nu stiu sa fac piftie. Am ajutat-o pe mama în copilărie sa curețe usturoiul pentru piftie si sa o supraveghez ca in castronul meu sa puna doar... zeama

Salata a la russe ( ca am aflat mult mai tarziu ca asa ii zice celei fără carne) am facut prima dată singura prin facultate, cozonaci abia la 30 de ani. Sarmale stiu sa fac, dar mai mult imi place sa le mănânc. Mama le face mici și copil fiind ceream cate 8 bucăți o dată. Eram slabuta, nu imi dau seama cum reușeam să mănânc atatea sarmale. Acum mai mult de 4 nu pot.

Am copt turta dulce, ca sa intram in spiritul Sărbătorilor de Iarnă. Si cu parfum de scorțișoară, am reusit sa punem online lista cu bunătăți pentru masa de Crăciun.
- Verdeturi si legume din grădina în #conversieBio
- Murături în saramura sau oțet, varza pentru sarmale... după pofta orisicui
- Mancare traditionala, gatita cu drag ca acasa... ca altfel nici nu stim
- Mezeluri naturale cu gust ca la bunici pregătite în Hunedoara din carne românească si afumate la fum natural cum doar Bianca stie
- Vin de tara de la Conu Chiroiu numai bun de uns mancarurile


Vom livra în zilele de 22, 23 și 24 decembrie. Comenzile le primim până în data de 15 decembrie aici! Se achita un avans 50% din valoarea comenzi, iar restul de 50% în ziua livrării. Pentru mâncare gatita va rugam sa selectați doar produsele din meniul de Crăciun, nu vom putea onora alte preparate ce se afla in prezent disponibile in magazin.