Published In: Ateliere si vizite in gradina eco Created Date: 2024-06-23 Write By: valle Hits: 80

20 copii de la grădiniță au avut ocazia să viziteze grădina noastra de legume ecologice si au învățat multe lucruri interesante despre cum cresc diferite plante. Micuții au fost încântați să guste roșii cherry și castraveți proaspăt culese  chiar de ei din grădină, descoperind gustul autentic și delicios al acestora. De asemenea, au văzut cum cresc dovleceii în câmp, observând cum plantele se dezvoltă și se transformă.

Pe lângă activitățile educative, copiii s-au bucurat de momente de joacă în aer liber, explorând grădina și descoperind frumusețea naturii.

În timpul pauzei de masă, micuții au savurat o delicioasă mămăligă cu smântână și brânză, un preparat tradițional care le-a încântat papilele gustative.

Un alt moment deosebit al zilei a fost atelierul de plantat busuioc, unde copiii au învățat cum să planteze și să îngrijească această plantă aromatică. Fiecare copil a primit o plantă de busuioc pe care a plantat-o cu grijă și entuziasm.

La finalul vizitei, fiecare copil a plecat acasă cu planta de busuioc și cu multe experiențe noi.

Această zi petrecută în grădina de legume le-a oferit micuților ocazia să se conecteze cu natura, să învețe despre plante și să se bucure de gustul autentic al legumelor proaspete. A fost o zi plină de descoperiri și bucurii, pe care copiii o vor păstra cu drag în amintirile lor.

Primim cu drag vizite. Pentru programari si detalii  va rugam sa ne contactati la 0721957193