Published In: Created Date: 2018-08-06 Write By: valle Hits: 530

A început sezonul zacuștilor. Prima din anul acesta este zacusca cu dovlecel: ușoară, aromată, cu gust fin de dovlecel. Numai bună în zilele acestea de post. Noi o consumăm la micul dejun, dar poate fi și o masă de prânz sau de sera alături de o salată de roșii sau castraveți murați. Detalii aici!

 

Pentru un plus de vitamine, în aceqastă perioadă vă recomandăm mierea cu căpăceală sau mierea de salcâm cu fagure. Detalii aici!


La categoria dulcețuri avem în cămară dulceață de cireșe amare, dulceață de nuci verzi, dulceață de vișine, dulceașă de căpșuni și gem de prune fără zahăr. Tot din fructe am primit de la Livada Domniței un nectar delicios din caise fără zahăr ambalat la 300 ml si 750 ml.Și pentru că din post nu pot lipsi ciorbițele de legume, pachetul nostru de legume este perfect! Detalii aici!


Roșiile mari au nevoie de o mică perioadă de refacere, dar roșșile cherry sunt în plin avânt, așa că le găsiți la preț special

La preț special sunt și dovleceii. Vă recomandăm să puneți provizii și pentru iarnă la congelator. Pentru noi au fost salvarea în diversificarea bebelușului anul acesta, deoarece încă nu erau gata legumele proaspete. Și dacă vorbim de prețuri special și de păstrat peste iarna, aceași recomandare o avem și pentru morcovi. Taiati rondele sau dați pe răzătoare se păstrează perfect la congelator.


Lista completă de legume o găsiți aici!
P.S. castraveții pentru toamnă vor fi gata în aproximativ 3 săptămâni. 
Și la final vă arătăm cămara cu bunătăți din acest moment și vă reamintim să vizitați toate paginile băcăniei noastre online, cacă mereu avem surpize. Nu lipsesc ghiudemul și pastrama de vită feliate, brânzeturile fel de fel, mezelurile, păstrăvul afumat, uleiurile, oțetul și muștarul românesc, pastele făinoase, pâinea cu maia și prăjiturile de la MamaPan.
Lista cu produsele din cămară se află aici!
Și la final desertul :). Fructe delicioase din livadă: pere și prune.

Weekend frumos!