Salam Ungherese La Bunelu, aprox 300 gr

 Acest salam aduce aromele tradiționale ale Câmpiei Panonice în fiecare felie degustată. Carnea de porc și vită se combină cu cimbrul, roșia deshidratată și ardeiul deshidratat, oferind o notă deosebită de savoare și aroma iute..

Ingredientele pentru produsele maturate curd-uscate au fost selectate cu grijă, carnea de porc și carnea de vită folosite sunt de calitate superioară de la producători de încredere. Printre ingredientele naturale folosite, sunt ierburile aromatice, condimentele sau vinul, pentru a adăuga arome și gusturi speciale produselor.

Procesul de producție este supravegheat în mod atent pentru a asigura un produs final de cea mai bună calitate.  Membranele utilizate sunt naturale ceea ce ajută salamul să-și păstreze forma și să se maturizeze într-un mod controlat.

În timpul maturării, produsele se usucă treptat, iar enzimele și bacteriile benefice contribuie la dezvoltarea aromei și la transformarea salamului într-un produs final de calitate superioară. Maturarea și uscarea produselor se face în mod natural, timp de cel puțin 90 zile, fără a folosi tehnologii rapide sau procese chimice.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Salam Ungherese La Bunelu, aprox 300 gr

  • Producător: La Bunelu
  • Cod produs: bucata, aprox 300 gr/ 116lei/kg
  • Disponibilitate: cu precomanda
  • 35,00 lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 700



Google Facebook

Etichete: Salam Ungherese La Bunelu, aprox 350 gr