pachet format din 250 grame urzici curatate.
Necesita spalare.
Mancarica de urzici cu malai
Ingrediente:
250 gr urzici
2 linguri de malai
2-3 catei de usturoi sau 2 fire de usturoi verde
sare
ulei
patrunjel
Se aleg frunzele de urzici, se spala si se pun la fiert 10-15 minute. Dupa ce au fiert, se scurg si se pun intr-o craticioara. Nu aruncati lichidul obtinut. Adaugati cele 2 linguri de malai si apoi frecati urzicele cu o lingura de lemn pana se obtine o pasta. Peste aceasta pasta adaugati o jumatete de cana din lichidul in care au fiert urzicile, 2-3 linguri de ulei si sare dupa gust si puneti compozitia pe foc pentru cateva minute. Intre timp tocati marunt 2-3 catei de usturoi si o jumatate de legatura de patrunjel. Adaugati usturoiul si mai fierbeti totul 1 minut. La final, dupa ce ati stins focul, adaugati patrunjelul.
Serviti mancarica de urzici impreuna cu mamaliga calda.
Pofta buna!
Spune-ţi opinia
Urzici de primavara - 250gr + 1 legatura usturoi
- Producător: LegumeDeTara.ro
- Cod produs: pachet 250 gr
- Puncte de recompensă: 2
- Disponibilitate: În Stoc
- 15,00 lei
- Preţul în puncte de recompensă: 300



Etichete: post