Acest salam aduce aromele tradiționale ale
Câmpiei Panonice în fiecare felie degustată.
Carnea de porc și vită se combină cu cimbrul, roșia
deshidratată și ardeiul deshidratat, oferind o notă
deosebită de savoare și aroma iute..
Ingredientele pentru produsele maturate curd-uscate au fost selectate cu grijă, carnea de porc și carnea de vită folosite sunt de calitate superioară de la producători de încredere. Printre ingredientele naturale folosite, sunt ierburile aromatice, condimentele sau vinul, pentru a adăuga arome și gusturi speciale produselor.
Procesul de producție este supravegheat în mod atent pentru a asigura un produs final de cea mai bună calitate. Membranele utilizate sunt naturale ceea ce ajută salamul să-și păstreze forma și să se maturizeze într-un mod controlat.
În timpul maturării, produsele se usucă treptat, iar enzimele și bacteriile benefice contribuie la dezvoltarea aromei și la transformarea salamului într-un produs final de calitate superioară. Maturarea și uscarea produselor se face în mod natural, timp de cel puțin 90 zile, fără a folosi tehnologii rapide sau procese chimice.
Spune-ţi opinia
Salam Ungherese La Bunelu, aprox 300 gr
- Producător: La Bunelu
- Cod produs: bucata, aprox 300 gr/ 116lei/kg
- Disponibilitate: cu precomanda
- 35,00 lei
- Preţul în puncte de recompensă: 700
Etichete: Salam Ungherese La Bunelu, aprox 350 gr