Published In: Created Date: 2018-07-13 Write By: valle Hits: 739

Am avut o perioadă extrem de aglomerată cu recolte bogate, cu pachete multe de pregătit.  Ne-am bucurat câ am readus în grădina noastră soiuri pierdute, dar care ne aminteau de copilăria din bătătura bunicilor: roșii mari, mari de tot cărnoase și gustoase din care mancam cele mai bune salate și fasolea fideleluță la metru atât de crocantă și de dulce. 


Nu lipsesc din grădină ardeii, castraveții, sfecla, vinetele, morcovii, kalele, mangoldul, anestecurile pentru ciorbă sau pentru salată. 
Lista completă o găsiți pe www.legumedetara.roLa capitolul fructe ne bucurăm de afine, coacăze de la Campulung certificate bio, dar și de câteva căpșuni delicioase din Ferma Domniței
Detalii aici!


Împreună cu fructele de la Campulung aducem și caș proaspăt ori afumat din lapte de vacă. Noi nu ne mai putem opri din mâncat. Detalii aici!


De acum înainte din din Hunedoara vom primi de 2 ori pe săptămâna mezeluri tradiționale: salamuri, crenvuști, vișli, cârnați, cioalne sau coaste afumate, jambon sau ruladă de porc. Detalii aici!


Vă așteptăm cu drag să le încercați și vă invităm să răsfoiți toate paginele băcăniei noastre online. Avem produse la promoție sau stocuri limitate, avem pachete de roșii ori afine ...sau produse noi precum sticlele de ayran la 400 ml.