Cozonac imbatat Masa de Craciun
Cozonac imbatat Masa de Craciun Cozonac imbatat Masa de Craciun

Cozonacul imbatat cu visinata are un proces de fabricatie mult mai elaborat decat cozonacul traditional.

Aluatul acestui cozonac se dospeste la rece si are mai multe etape.Se framanta aluatul dupa care se lasa la rece pentru trei ore .Apoi se portioneaza si se mai lasa la dospit la cere inca doua ore.Se pregateste umplutura,se umple,se modeleaza si se aseaza in tavi si se baga la rece pentru inca 24 ore.

Apoi se lasa la dospit la abur si se coace.Se pregateste un sirop din apa, zahar si mult coniac si se insiropeaza.

Compozitie:

Aluat:faina,oua,zahar,unt,drojdie,lapte,coaja de lamaie,coaja de portocala,vanilie,rom,sare

Umplutura:oua,nuca,cacao,visinata

Sirop:apa,zahar si multa visinata

Nu va temeti, alcoolul se evapora la cuptor, ramane doar gustul delicios.



Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Cozonac imbatat Masa de Craciun

  • Producător: Bacania cu povesti
  • Cod produs: 1kg
  • Puncte de recompensă: 8
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 95,00 lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 1900



Google Facebook

Etichete: Cozonac imbatat, umplutura de ciocolata si nuca, 1 kg