salam chorizo, salam milano, salam cu nuca
Ingredientele pentru produsele maturate curd-uscate au fost selectate cu grijă, carnea de porc și carnea de vită folosite sunt de calitate superioară de la producători de încredere. Printre ingredientele naturale folosite, sunt ierburile aromatice, condimentele sau vinul, pentru a adăuga arome și gusturi speciale produselor.
Procesul de producție este supravegheat în mod atent pentru a asigura un produs final de cea mai bună calitate. Membranele utilizate sunt naturale ceea ce ajută salamul să-și păstreze forma și să se maturizeze într-un mod controlat.
În timpul maturării, produsele se usucă treptat, iar enzimele și bacteriile benefice contribuie la dezvoltarea aromei și la transformarea salamului într-un produs final de calitate superioară. Maturarea și uscarea produselor se face în mod natural, timp de cel puțin 90 zile, fără a folosi tehnologii rapide sau procese chimice.
Spune-ţi opinia
Cutie de lemn cu 3 salamuri La Bunelu
- Producător: La Bunelu
- Cod produs: cutie
- Disponibilitate: În Stoc
- 180,00 lei
- Preţul în puncte de recompensă: 3600
Etichete: Salam Ungherese La Bunelu, aprox 350 gr