Suc natural de aronia pur 'Universul Fructelor' - 750 ml

Suc natural de aronia pur 750 ml.  Contine doar suc de aronia presat la rece. Modalitate de conservare: pasteurizare blanda.

Producator: Universul frutelor, Medgidia


sursa Paradisul Verde

Aronia are numeroase beneficii pentru sanatate, atunci cand este utilizata in mod corespunzator. Iata cateva dintre cele mai importante beneficii oferite de aceasta planta, care in denumirea populara se mai numeste si scorus.

  • Aronia ajuta in curele de detoxifiere – datorita concentratiei de catehina si luteina sau caroten, aronia este un antioxidant puternic care ajuta la eliminarea radicalilor liberi existenti in sange, in piele, testuri si organe, prevenind mutatiile care pot sa apara.
  • Aronia imbunatateste sistemul imunitar – pe langa toti antioxidantii importanti pe care i-am mentionat, aronia contine si vitamina C in cantitati mari si stimuleaza activitatea celulelor albe ajutand si la producerea de colagen. Colagenul repara organele, celulele si vasele de sange.
  • Aronia ajuta la sustinerea functiei cognitive – printre principalele efecte pe care radicalii liberi le au asupra organismului, reprezentativa este distrugerea legaturilor neuronale care reduc capacitatea cognitiva. Fructele de aronia cresc activitatea neuronala si intaresc legaturile, reduc stresul oxidativ din creier si reduc riscul de Alzheimer, dementa sau alte probleme similare.
  • Aronia ajuta vederea – carotenul din continutul sau reduce stresul oxidativ din ochi si previne degenerarea oculara dar si dezvoltarea cataractei.
  • Aronia este utila pentru regalrea tensiunii – avand un continut ridicat de potasiu, aceste fructe au efecte benefice asupra inimii pentru ca potasiul are efect dilalator. Prin relaxarea vaselor de sange, tensiunea arteriala va scadea si fluxul sanguin va creste iar sansele de infarct se vor reduce considerabil.
  • Aronia are efect antibacterian – studiile recente au dovedit ca aronia are un mare impact asupra racelilor si asupra infectiilor bacteriene care pot aparea la nivelul aparatului respirator. Prin urmare, fructele pot sa fie consumate pentru a combate aceste probleme dar si cu scop preventiv.
  • Aronia are o serie de beneficii pentru diabetici – fibrele dietetice existente in fructele de aronia ajuta si la mentinerea echilibrata a zaharului din sange si previn cresterile bruste ale glicemiei, care pot sa fie extrem de periculoase in momentul in care persoanele sufera de diabet.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Suc natural de aronia pur 'Universul Fructelor' - 750 ml

  • 32,00 lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 640Google Facebook

Etichete: Suc natural de aronia pur 750 ml