Roșii bio românești

Roșii bio românești

Mixul conține diverse soiuri de roșii și roșii cherry din semințe românești, din județul Argeș. 

Răsadurile sunt obținute de către producător, din semințele recoltate an de an .


 

Ambalare:  1 kg

Valabilitate: Rosiile se pastreaza la o temperatura optima de 18-23 de grade Celsius si au o valabititate de 4-5 zile de la primirea coletului. 

 

Rosie = patlagica rosie= tomata

Se consuma atat in stare cruda cat si preparata. Ocupa locul 2 dupa cartof in topul legumelor utilizate in bucatarie.

Rosiile contin vitaminele A, B1, B2, B5, B6, C, E, K dar si calciu, magneziu, fosfor, magneziu, fier si licopen. O rosie contine in proportie de 94% apa si are doar 22-26 de calorii.

Licopenul este un antioxidant care poate combate radicalii liberi (molecule sau ioni care pot afecta celulele sanatoase si sistemul imunitar). Este dovedit ca licopenul are capacitatea de a te proteja impotriva unor forme de cancer, inclusiv cancerul pulmonar. Licopenul se gaseste in rosii si in pasta de rosii, marele beneficiu fiind acela ca efectele lui sunt activate de caldura

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Roșii bio românești

  • Producător: Legume Bio Argeș
  • Cod produs: 1 kg
  • Puncte de recompensă: 5
  • Disponibilitate: in curs de coacere
  • 16,00 lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 320



Google Facebook

Etichete: Roșii bio românești, rosii romanesti, fara chimicale, bio, eco