O delicatesă unicat în lume se fabrică numai la Golești , Vrancea. Din laptele vacilor care pasc pe imaşurile bogate în flori şi plante medicinale de pe plaiurile mioritice ale Țării Vrancei, se fabrică Buricul, o specialitate de caşcaval făcută după o tehnologie şi o reţetă cunoscută numai de administratorul făbricuței, un om cu o experiența de peste 60 de ani in industria prelucrării laptelui.
Produs 100% natural, traditional, din lapte de vaca.
Are o istorie şi un nume hilar. Pe vremea comunismului, muncitorii furau caşcaval nematurat pentru a-şi potoli foamea, legându-l la brâu, în zona buricului... de aici si denumirea de brânza "Buric".
ambalare cca 500 grame
Pretul pe kilogram este de 48 lei.
Spune-ţi opinia
Branza Buric de Golesti - cca 500 gr
- Producător: branza Buric Golesti, Vrancea
- Cod produs: 400 gr /48 lei-kg
- Disponibilitate: În Stoc
- 24,00 lei
- Preţul în puncte de recompensă: 480



Etichete: Branza Buric de Golesti