Branza  Buric de Golesti - cca 500 gr

O delicatesă unicat în lume se fabrică numai la Golești , Vrancea. Din laptele vacilor care pasc pe imaşurile bogate în flori şi plante medicinale de pe plaiurile mioritice ale Țării Vrancei, se fabrică Buricul, o specialitate de caşcaval făcută după o tehnologie şi o reţetă cunoscută numai de administratorul făbricuței, un om cu o experiența de peste 60 de ani in industria prelucrării laptelui.

Produs 100% natural, traditional, din lapte de vaca.

Are o istorie şi un nume hilar. Pe vremea comunismului, muncitorii furau caşcaval nematurat pentru a-şi potoli foamea, legându-l la brâu, în zona buricului... de aici si denumirea de brânza "Buric".


ambalare cca 500 grame


Pretul pe kilogram este de 48 lei. 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Branza Buric de Golesti - cca 500 gr

  • 24,00 lei
  • 19,00 lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 480



Google Facebook

Etichete: Branza Buric de Golesti