Busuioc  verde la ghiveci Legumedetara
Busuioc  verde la ghiveci Legumedetara Busuioc  verde la ghiveci Legumedetara

Busuioc cu frunze mari si aromate la ghiveci. Frunzele sale aromate se consuma proaspete ca adaousuri in salate sau sosuri. 

Intretinere: Pozitionati ghiveciul intr-un loc luminos si calduros insa ferit de razele puternice ale soarelui. Prefera un sol umed. Cand busuiocul incepe sa faca floare rupeti floarea si asttel planta se va ramifica si va deveni mai viguroasa. 

 

2-3 fire de busuioc.  Frunzele sale pot fi deja consumate. 

Daca doriti o planta mai mare si aveti suficient spatiu pe balcon puteti urma pasii de mai jos pentru a replanta fiecare fir intr-un ghiveci separat. 

Instrunctiuni pentru replantare:

alegeti un ghiveci cu diametru de 15 cm. puneti pe fundul ghiveciului un strat de pietris de 3-4 cm.  adaugati un strat de pamant de 5 cm . udati rasadul de busuioc si apoi scoateti-l din ghivecel cu tot cu pamant. atentie sporita sa nu raniti radacinile. pozitionati busuiocul in centrul noului ghiveci. umpleti ghiveciul cu pamant, inconjurant radacinile busuiocului si  apoi apasati cu palmele usor astfel incat tulpina sa stea dreapta. udati pamantul. udati busuiocul periodic cate putin. prea multa apa va duce la putrezirea radacinilor si moartea plantei. asezati busuiocul la gheam si va va feri de tantari.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Busuioc verde la ghiveci Legumedetara

  • Producător: LegumeDeTara.ro
  • Cod produs: ghiveci
  • Puncte de recompensă: 1
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 6,00 lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 120



Google Facebook

Etichete: Busuioc la ghiveci