Partenerii nostri

Rss
Published In: Partenerii nostri Hits: 87 Write By: valle

Abia sosiți de pe meleaguri hunedorene: Lașcă (Tăieței de casă) de la Buna Romanița pregătiți doar cu faină și ouă din gospodaria proprie. Tăiețeii sunt atestați ca "produs tradițional".
De astăzi îi puteți comanda de aici: http://legumedetara.ro/de-la-buna-romanita

Read more
Published In: Partenerii nostri Hits: 936 Write By: Ovidiu

Anul acesta, în Albota a nins într-un moment nepotrivit pentru vița de vie. De aceea recolta de struguri este foarte mică, iar must vom avea doar saptamâna viitoare miercuri și sâmbătă în stoc limitat. Vă invităm la un pahar de must, din struguri netropiți, fără adaos de apă sau zahăr alături de care sa savurați unul dintre minunatele produse românești adaugate de curând în pravalia noastră.

Read more
Published In: Partenerii nostri Hits: 353 Write By: valle

De 2 saptamani am testat si am tot testat preparatele din carne de la Ferma Nealcosa. Ne-au impresionat prin calitate, dar si prin metoda de ambalare si livrare, asa ca de curand le avem disponibile pe www.legumedetara.ro . Pentru ca ei isi spun povestea cel mai bine, i-am lasat sa se prezinte. Noi va invitam sa cititi randurile urmatoare si sa le coamandati produsele: sunt facute din pasiune dupa retete de familie.

Read more
Published In: Partenerii nostri Hits: 1424 Write By: Ovidiu

Am inceput o colaborare frumoase. Vom aduce uleiuri presate la rece tocmai din Maramures, de la o familie ce isi face treaba cu pasiune si cu mandria lucrului bine facut.  Va propunem sa cititi mai departe povestea lor si a uleiurilor produse in Somcuta.

Read more