Rss

Children

Published In: Hits: 453 Write By: bacanie

Pentru că ne dorim să vă oferim o masă cu bucate proaspete, săptămâna viitoare vom trimite comenzile către colaboratorii noștri, astfel încât ei să știe ce și cum să pregătească. Vă așteptăm cu drag opțiunile până joi, 18 aprilie pe www.legumedetara.ro sau prin mesaj privat. 
Livrările se vor face de joi 25 aprilie până sâmbătă 27 aprilie, în limita capacității noastre de livrare. De asemnea puteți ridica pachete și din Bacania cu povesti din Voluntari. 
Vă mulțumim și vă rugăm să țineți cont că nu vom avea produse comandate suplimentar. Nu vrem să facem risipă de muncă și hrană! O zi minunată!

06 Aug 2018

Sezonul zacuștilor

Published In: Hits: 507 Write By: valle

A început sezonul zacuștilor. Prima din anul acesta este zacusca cu dovlecel: ușoară, aromată, cu gust fin de dovlecel. Numai bună în zilele acestea de post. Noi o consumăm la micul dejun, dar poate fi și o masă de prânz sau de sera alături de o salată de roșii sau castraveți murați. Detalii aici!

Published In: Hits: 550 Write By: valle

Am avut o perioadă extrem de aglomerată cu recolte bogate, cu pachete multe de pregătit.  Ne-am bucurat câ am readus în grădina noastră soiuri pierdute, dar care ne aminteau de copilăria din bătătura bunicilor: roșii mari, mari de tot cărnoase și gustoase din care mancam cele mai bune salate și fasolea fideleluță la metru atât de crocantă și de dulce. 

Published In: Hits: 860 Write By: valle

Evolutie solar 12 august, 23 august, 1 septembrie , 9 septembrie , 12 septembrie 2016, 17 septembrie 2016