Burrata din lapte de bivolită  - aprox 220 gr

Descriere:

Cremoasă la interior şi cu textura dată de bucăţile de brânză, bulgărele de buratta a fost şi rămâne o apoteoză a producţiei de lactate. Productia de burratta este o declaraţie de dragoste pentru arta prelucrării laptelui de bivoliţă.

Burrata este prelucrata manual, prin crearea mai intai a unui sac din mozzarella filata, care este apoi umplut cu o crema facuta din smantana si mozzarella filata zdrentuita de mana si maruntita. Sacul este apoi inchis, pus in apa de racire timp de cateva minute si ambalat.



Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Burrata din lapte de bivolită - aprox 220 gr

  • Producător: Transilvania-Rupea
  • Cod produs: aprox 200gr
  • Puncte de recompensă: 2
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 30,00 lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 600



Google Facebook

Etichete: Burrata din lapte de bivolită - aprox 220 gr