Brânză maturată  cu busuioc


Manufactura de branza foloseste doar lapte din propria ferma- lapte napasteurizat. Singurul conservant folosit este apa sarata de izvor de la Sovata

Maturarea branzei are loc in pivnita atelierului, acesta avand conditii specifice de temperatura si umiditate. Pe langa asta, este nevoie de interventia zilnica a branzarului, pentru intoarcerea si spalarea rotilor de branza.

„Procesul de maturare este unul amplu. Daca productia branzei dureaza circa 6-7 ore, maturarea implica spalarea zilnica, in primele 2 saptamani, si intoarcerea zilnica a branzei. Apoi, rolele de branza se intorc pe toata durata maturarii zilnic, fiind spalate la 2-3 zile. Nu au voie sa se usuce, de aceea in pivnita avem o umiditate si o temperatura constante”,

Atelierul se poate vizita zilnic.

ambalare: 250 grame- 80 lei/kg

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Brânză maturată cu busuioc

  • 20,00 lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 400



Google Facebook

Etichete: Branza maturata cu busuioc