Urda de oaie

Urda proaspata din zer de oaie.  Pentru prepararea urdei, zerul ramas de la casului dulce, se fierbe timp de 1 ora la temperatura de 85-90°C, interval in care are loc precipitarea restului de proteina. Pe tot timpul fierberii. Bucatelele de urda se ridica treptat la suprafata cazanului, se culeg cu o lingura si se pun in sedila pentru scurgerea zerului, operatie care va dura cca. 10-12 ore. In aceasta faza, urda are un aspect de pasta si de culoare alb-cenusie. 

Mod de servire propus: se toata ceapa verde si marar si se amesteca cu urda. Dupa gustul fiecaruia se poate adauga sare sau nu. 

Termen de valabilitate: 10 zile la temperaturi de 2-5 grade Celsius

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Urda de oaie

  • Producător: Autentic Prod
  • Cod produs: 500 gr
  • Puncte de recompensă: 1
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 13,00 lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 260



Google Facebook

Etichete: Urda de oaie