Rasad de rosii Buzau 1600

Rasadurile sunt produse in ferma noastra din localitatea Albota, judetul Arges din seminte provenite din rosiile proprii cultivate anul trecut.

Semintele initiale le-am achizitionat dela  Institutul de Cercetare S.D.C.L. Buzau.  Rasadurile nu au fost stropite cu ingrasaminte chimice. Folosim doar macerat de urzici si zeama de cenusa. 

Produs disponibil incepand cu data de 10 aprilie (cantitate limitata).  La aceasta data recomandam plantarea in spatiu protejat.

Putem produce rasaduri si la comanda cu livrare incepand cu 1 mai 2015

 

Varsta rasad: aproximativ 60 zile 

Produse in pahare individuale sau tavi alveolare. 

Livrare personala in Bucuresti si imprejurimi si prin curier in toata tara. 

 

Buzau 1600 este un soi de rosii cu crestere nedeterminata si o maturitate medie-tarzie (semitardiva) destinat cu precadere consumului sub forma proaspata. Este un soi viguros, adaptat la conditiile climatice din zonele din Romania care sunt favorabile culturii tomatelor si care este rezistent la atacul principalilor agenti patogeni. Iubeste foarte mult soarele. De regula, inaltimea medie a tufei este de peste 1,5m necesitand sprijin (arac, spalier, etc) Planta produce un fruct de culoare rosie uniforma, in forma rotunda si cu o suprafata neteda, ferma, care nu crapa. Greutatea fructului este in jur de 200g, incadrand soiul in categoria tomatelor cu fructe de marime medie. Gustul este placut, fara a fi deosebit, cu seminte putine.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Rasad de rosii Buzau 1600

  • 1,00 lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 20Google Facebook