Published In: Blog Created Date: 2017-11-26 Hits: 54

Acum o jumatate de an am cumparat primii nostri pui de o zi.

Am inceput timid cu serii mici de 20 de pui, pentru a vedea cum cresc si a avea timp sa le pregatim spatiile unde sa-i crestem. Daca vara pot sta fara probleme in aer liber, nu acelasi lucru se va intampla si iarna. Asa ca a trebuit sa ne pregatim din timp pentru toate aspectele.

Acum suntem mandri ca am reusit sa crestem pui sanatosi, crescuti cu tarate pregatite de noi la moara, ca la tara. Sunt pui de carne, dar nu sunt tratati cu antibiotice si nici nu sunt crescuti cu hormoni. Au grasime, dar carnea este frageda, asa ca sunt potriviti si pentru supe ori ciorbe, dar si pentru gratar sau pregatiti la cuptor.

Unul dintre clientii nostri fideli a testat carnea de pui livrata de noi si rezultatele vorbesc de la sine. Continut foarte scazut de nitrati ( pentru pui nivelul maxim admis este 200)