Partenerii nostri

Rss
Published In: Partenerii nostri Hits: 530
Am deschis lista comenzilor pentru Craciun si Anul Nou. Atelier mic, prajituri artizanale... asa ca nu asteptati prea mult sa ne anuntati daca doriti cozonaci, prajituri sau torturi de casa. Pentru masa de Craciun ori masa de Anul Nou vom putea pregati doar prajiturile din prezentarea urmatoare. Multumim frumos pentru intelegere si va asteptam cu drag solicitarile pe  www.legumedetara.ro/produse/camara-cu-bunatati/prajituri-de-casa
Read more
Published In: Partenerii nostri Hits: 234

De 2 saptamani am testat si am tot testat preparatele din carne de la Ferma Nealcosa. Ne-au impresionat prin calitate, dar si prin metoda de ambalare si livrare, asa ca de curand le avem disponibile pe www.legumedetara.ro . Pentru ca ei isi spun povestea cel mai bine, i-am lasat sa se prezinte. Noi va invitam sa cititi randurile urmatoare si sa le coamandati produsele: sunt facute din pasiune dupa retete de familie.

Read more
Published In: Partenerii nostri Hits: 385

Anul acesta, în Albota a nins într-un moment nepotrivit pentru vița de vie. De aceea recolta de struguri este foarte mică, iar must vom avea doar saptamâna viitoare miercuri și sâmbătă în stoc limitat. Vă invităm la un pahar de must, din struguri netropiți, fără adaos de apă sau zahăr alături de care sa savurați unul dintre minunatele produse românești adaugate de curând în pravalia noastră.

Read more
Published In: Partenerii nostri Hits: 1270

Am inceput o colaborare frumoase. Vom aduce uleiuri presate la rece tocmai din Maramures, de la o familie ce isi face treaba cu pasiune si cu mandria lucrului bine facut.  Va propunem sa cititi mai departe povestea lor si a uleiurilor produse in Somcuta.

Read more