Obiceiuri romanesti

Rss
Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 618

Primul Craciun al Valentinei si Rucxandrei in Cameradezi  se apropie cu pasi repezi. Au ales deja prajiturile pentru seara petrecuta ca in fiecare an in familie. Nu vor lipsi cozonacul si nici prajiturile cu foi. Iar la final tortul… acolo inca negociaza cu cei dragi: sa fie cu usor si racoros sau cu multa multa ciocolata. Va pregatesc si voua dupa pofta inimii. Iata propunerile lor...

 

Read more
Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 279

Craciunul nu este o perioada, nici un sezon, ci o stare de spirit. Craciunul inseamna familie, prieteni, compasiune si iubire, Craciunul inseamna...ACASA.

Ofera in dar cadouri de Craciun pregatite ca acasa, pentru a pastra vii amintirile sarbatorilor in familie cu bunatati cum numai mama sau bunica stiu sa faca.  Oferta in dar emotia Craciunului romanesc. 

Read more
Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 1164

Ne plac traditiile romanesti, sunt nascute acolo la sat si sunt izvor nesecat de cunoastere si inspiratie. 

Read more
Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 636

Se spune ca ziua de Sfântul Ion

Read more
Published In: Obiceiuri romanesti Hits: 497

Astăzi este o zi plină de amintiri din copilaria de la țară. Multe și felurite sunt obiceiurile de Rusalii, dar la noi la țară, în Siliștea Gumești a lui Preda, sâmbata pregăteam cu mamaie colarezul, o combinație de orez, lapte și făină, zahăr și mirodenii.

Read more